BoBr Šmak II

Bude zima, zimno jak pes a čas na sněhovánky. Kolo vystřídají běžky, tenisky vystřídají ….tenisky a hory pomalu volají, každopádně ještě před tím bylo potřeba ukončit „letní“ sezónu. Bobr je opravdu jinej, je to něco jiného než pouze běžecký či bikový závod. Bobr Cup je mega, atmosféra monstrózní a dávka adrenalinu solidní. Zvolili jsme stejnou taktiku jako při první účasti a s přípravou jsme to příliš nepřeháněli a do závodu šli řádně odpočatí. Vodáka jsme opět potkali 10 minut před startem a vypadalo to na kopec srandy v Litovelském Pomoraví.
Tentokrát, když už člověk ví do čeho jde to bylo o něco horší než před první účastí. S vědomím, že jde o štafetu a když to člověk posere tak sere na hlavu parťákům z týmu to jde i o poznání hůř. A to ještě má maličkost se za žádného běžce považovat nemůže. 15 km s 5 brody bylo mým cílem zaběhnout rychleji než loni. Ze začátku Vám ti to byla bída a hercna mi dávala pěkně na prdel. Ještě, že jsem neměl Polar a nosím ho jenom do hospody. V polovině jsem se aspoň jakžtakž rozběhl a předával RiderHanesovi někde v půlce startovního pole.
Ten Vám ti zase jel, no až se prášilo za kočárem. Na trati stihl udělat i ostudu, kdy seřval smetáky co se ploužily před ním. Za hodinku přeletěl 25k a dal nám naději na solidní umístění.
Vodák to byl krok do neznáma. Na své šestikilometrové trati stihl předjet dalších 15 jachet a společně jsme obsadili 33. flek z více jak 200 štafet. Hm, kdo nás zastaví?
Jestli to takhle půjde dál, tak budeme brzo přebírat věnce na bedně. 2. start na mezinárodním mistrovství ČR adrenalinových štafet je za opaskem. Až poběžíme svůj 30. Ročník (to nám bude 58) tak to ….. snad radši ani nic. Tataráček u Drápala měl večer ale pořádnej říz, to Vám ti byla pořádná masová nátěrka, no a série 7+2 (7 zelených, 2 Wiliamsky) nám udělala dobře po mysli. Jen na ten taneček se nedostalo bo jsme byli utahani jak pes. Závodní sezóna se zdá býti za námi nicméně jsme do ní vměstnali nejedno překvapení. Přes Bikové závody, půlmaratón, Marathon a 10k až po silničního šneka. Příští ročánek kdy pokoříme milník 30. zářezu letopočtu to vypadá na ….. no až ho dáme tak to budou vědět fšici.

Žádné komentáře: