Potěšení? …. co co cože?

                                  http://picasaweb.google.cz/jakub.wurzel/HalfIronmanOlomouc#


….pro potěšení? Pro bolest! Jinak vám ti snad ani nevím, proč bychom to dělali. ½ Ironman v Olmiku byl testem před tím v Němcích. Test jak pes vám řeknu. Vedro jak kráva (36) a štreka jak svině. Přežili jsme, dali jsme to, poznali bolest zase trochu z blízka a hlavně jsme si pěkně zablbli. Většinou bych zmínil až na konci, ale tentokrát jinak…Bez RiderFilipa bych to nedal. Byl pro nás oporou, podporou a velkou pomocí na cestě za bolestí. Jsme měli servis meganeuvěřitelnej. Pendloval mezi náma na scootru a byla to PAPAŇA. 1,9 km koupání + 90 km vyjížďka + 21 km výběh byla ten den porce jako ….jako dost. Do vln Nákla se vydalo 180 bláznů a roztočilo ty svoje torpéda. Pěkně pomalu a plynule jsme se s RiderHanesem propadli tak kam patříme….na chvost a vše jako bývalí plavčíci kontrolovali ze zadu. Kolo bylo good. Mě to sice prošilo jako dost, ale RiderHanes si brzy vybudoval zpátky pozici pro vyjednávání solidního umístění….. a pak vám ti to začlo. Vražda…Smrt….Zabití. Jako běžet nešlo. Styl vysmátý dalmatin byl úděsnej. Strašná bolest....zkáza. RiderHanes skvělích 5 hodin 32 minut, RiderPrca 5 hodin 53 minut. Jsme good, jsme dobří, jsme sví….jsme POLOVIČNÍ. Varadero jede!

4 komentáře:

RiderHanes řekl(a)...

VARADERO JEDE!!!!!!

zdenal řekl(a)...

Borci,smekám!Neuvěřitelnej výkon,v tom kurevskym pařáku-klobouk dolů.Prostě profici.Zastaví někdo Varadero?

RiderPrca řekl(a)...

já nevím co s tím..to máš jednolinky, dvojlinky, rýny, okapy....

na druhým kilometru běhu mě napadly tři slova, jen ty tři slova: kurva, hajzl, sranec...no bolelo to jako pes a čekal jsme kdy se Varadero zasekne....dojelo na volnoběh.

RiderMirino řekl(a)...

volnoběh? to já jel teď do tý Itošky oktávkou bez turba... no jako jelo to, jako že to jelo... prostě starej dobrej a vytvalej stroj... no jako vy kuci... Ciranovi by z toho upad nos...