Mladá krev

Nenechte se mýlit, ten sympatický klučina v pozadí je nasátý (jako houba) RiderHanes a protřelý šedý vlk v týmu Varadaro, nicméně po jeho boku je nová síla Varadera. Křest a zasvěcení RiderBobra a jeho něžnější polovičky se nesl v podobě podzimní vyjížďky v malebné to krajině Jeseníků. No co bych vám povídal, to zase byly věci. Šestice jezdců se vydala na náročnou etapu (58 km) s převýšením neuvěřitelným a vizí pokoření nejdnoho kopce a také děda Praděda tektokrát v tekuté formě (později přibyla i slivovička).Hned na dálku bylo patrné, že je mezi námi skrytý dealer jedné nejmenované firmy. RiderLucka sedlala raketu v podobě nového modelu Superlfy a odvalovala jedna radost. Když už jsem zmínil tuto matadorku mezi jezdci sedlajícími dvě kola, musím zdůraznit, že cestou jsme narazili opravdu na fotografické skvosty a několik stromů neuniklo oku RiderLucky a bylo zvěčněno pro obdivování dalším generacím.

  
Každopádně i velké umění v podání RiderBobra bylo k vidění. Ono chytnout defekt to je hned.....ono chytnout hned dva defekty to je taky hned......ono chytnout ty dva defekty najednou a ještě při předjíždění....tomu se říká.....KUKAČKA. Takže RiderBobr nám na první vyjíždce pěkně zakukal a všichni se těšíme na jeho kukající příspěvky. RiderMirino, i když se neúčastnil vyjížďky aktivně, alespoň nám prohnal krví jejich vyhlášenou meducínu. Rabštejsnký Kocour jež se bude konat první víkend v listopadu může ještě přinést mnohá překvapení....nejen na poli sportovním.

Varadero co? 



3 komentáře:

RiderPrca řekl(a)...

Podle dobře informovaného zdroje (kterého bohužel nemůžu uveřejnit) se chystá rozhovor s RiderBobrem, který bude uveřejněn v rámci kampaně "Ku ku ku kukůůů"

RiderBobr řekl(a)...

Jasná věc....není problém pro kampaň "ku ku ku kukůůůů" udělám vše třeba i nějaký ten zvukový doprovod.. ;)

RiderBobr řekl(a)...

A hlavně :-) nejedu posla ........ jedu prva...... ať to mám brzo za sebou :-):-)