Adrenalin Cup

V cíli na endorfinech
Varadero nechybělo! RiderHanes, RiderBobr, RiderJan a RiderPrca vytvořili  dream team  na moc vypečeném setkání extrémních štafet. RiderPrca měl před sebou výběh na Lysou horu,což tvořilo 16 km s výškovým  rozdílem bezmála 1000m. RiderJan jako druhý článek řetězu po letu "padákem" opět na místo startu předá štafetu RiderHanesovi, který po 33km bude mít za sebou výjezd a sjezd z Lysé hory. Poslední úsek bude mít na starosti RiderBobr, který roztočí ty svoje torpéda a překoná 5kilometrový sjezd na divoké vodě.


Krásný to scénář a ono to tak skoro i dopadlo, teda skoro, jako že. Tréninkové zázemí bylo na chajdaloupce u RiderLucky a postaráno o nám bylo monstrózně.
Postrach bobrů
 Velká paráda! RiderJan překonal vzdálenost Plzeň - Ostravice v úctihodném čase a před půlnocí byl tým pohromadě. Válečná porada, nějaká ta slivovička a .... to vám ti bylo, všichni Rideři nechali kus srdíčka ve své části a bylo vám ti to endorfinů požehnaně. Běžel jsem co mi nohy stačily, každopádně čelo závodu bylo hodně daleko. Tepovka miliarda a dech... já vám ani nedýchal, spíš vzdychal. RiderJan zavěsil do větru svůj paraglajd monstrózně a letěl co se dalo. Každopádně v té chvíli začal chcanec sranec, kde ani kroupy nechyběly. Každopádně zvládl to bravurně a 28. místem mezi padáčky je nejlépe umístěným členem týmu.


Lysá hora se nám představila se vší parádou. Nakonec předávka RiderHanesovi neproběhla standartně a boj s výjezdem a sjezdem musel náš biker prožít v hodně pěkných sračkách. Točil pedály co to šlo a hlavně  moc dobře. RiderBobr poté na řece potvrdil umístění Varadera přesně v půli startovního roštu (ty čtyry trestné minuty ale bolí).  Byl vám ti to pánové moc pěkněj křest, už se těším na další ....Varadero co?

3 komentáře:

RiderHanes řekl(a)...

jedééééééééééééé.
Pánové příští rok to musíme dát znovu, páč jsem si z nikým neplácnul a bez toho mi bylo tak nějak smutno, ale jinak papaňa.
VF!

RiderPrca řekl(a)...

losujeme disciplíny? Čongy?

RiderBobr řekl(a)...

Čongyyyy... :-D :-D