Memoriální Memoriál

Po nultém ročníku je na řadě co? Rok se s rokem sešel a první ročník Memoriálu J.J. Kmenta přivítal v Hrusicích u Prahy skvělou partu lidí, se skvělým cílem si pěkně zablbnout, posedět, popít, a znovu zablbnout. V hrusické sokolovně se sešlo spousta dětí, dospěláků  a taky úplně normálních lidí. Čekal je každopádně nenormální den. Před jeho vrcholem v podobě běhu na 8.9km jsme nafasovali florbalky a zahřáli se při hře s názvem: "Zlom svému soupeři nohu". Nikdo nevyhrál....., ale zapotili jsme se řádně.
Závod dětí odstartoval očekáváné klání rychlích a zběsilích. Přátelé, kamarádi vidět ty malé caparty jak se ženou do cíle a úsměv od ucha k uchu.... skoro jako my na 33.km.... Seřazení na startu bylo řádné. V houfu závodníků byla jedna osobnost vedle druhé, jeden běžec za druhým. O to více mě těší, že v závěrečném kole jsem udolal mentora světových kolbišť RiderDědka. Varadero na bedně, juchůůůůů. Samotný závod byl zároveň i přijímací zkouškou pro již zmiňovaného borce, zda-li má na to, aby se zařadil mezi Varadero elitu, jež na světovém poli roste z nicoty do výšek výškových. Všichni Rideři a Rideřice je mi velkou ctí vám oznámit, že rosteme... jak do výšky a šířky, tak i kavalitou našich rozrůstajícich se řad. RiderDědek je mezi námi, to bude veselo až se budeme veselit dohromady. VF!

6 komentářů:

RiderHanes řekl(a)...

Nám nebude na pražských maratonech stačit jedna startovní řada :-).
Slyšel jsem, že RiderŠtěpán alias Dědek necítí bolest, to zase bude endorfinů v cíli.
VF,olééé

RiderPrca řekl(a)...

Varadero co? Varadero jedeeeeee

RiderRadek řekl(a)...

takže skokanem roku asi nebudou Kabati!? Ale VF

RiderMirino řekl(a)...

3. prosince Mikulášký běh? Jde do toho ještě někdo kromě mě? Si toho Holzmana musím dát k snídani...

RiderPrca řekl(a)...

Mikulášský běh vypadá výborně, RiderPrca bude připraven! Touto cestou bych i rád podotkl že tento sobotní večer je jako stvořený pro:

za A) Mikulášskou besídku u sklenky dobrého moku (naše ženy jsou vítány)

či za B) Zapíjenou RiderEm (naše ženy budou doma :-)

RiderRadek řekl(a)...

Posnidat Holzmana a Mikuláše najednou to se už nemusí opakovat!!! budu tam...