Mistrovství ČR v Duatlonu Žambéros

Co víc si přát pro svou duatlonovou premiéru než rovnou mistrák. To Vám ti bylo Varadero atmosféry na jednom fleku, no nechejte si to vyprávět! Začněme ale pěkně popořádku.
    Toho rána deštivo bylo i větrné gejzíry s listím si hrály. Srdce pěti novodobých plájbojů začala býti pro splečnou to věc. Těžko se dá uchopiti, ne snadno viděti. Každý něčím jiným významný jest, přesto společně nezasatavitelní zdají se býti. Jeden ohromnou sílu v plících má, další železného oře sedlá, třetí koulí v kolenou, čtvrtému pot v pivo se mění a pátý ohromné to výšky dorostl. Přítomní i nepřítomní žili příběhem tímto hlubokým i celá pospolitost strhnouti se nechala a hlasivky těmto bojovníkům věnovala. Mysl, duši i srdce vsadili všanc osudu, i každý se začal ptáti: Jak toto může dopadnouti...


RiderFilipe, RiderSpáčo, RiderMiro, RiderRadku, Italsky bych to řekl riverenza! Polsky uprzejmost! Portugalsky cumprimento! Každopádně po Varadersky VELKÁ, VELKÁ POKLONA! Já su tak ščastný. Já su tak ščastný, že jste. VF!
 

7 komentářů:

RiderRadek řekl(a)...

Kdož su Boží bojovníci ....:)

riderSpáča řekl(a)...

Nejen závody jezditi a běhati, nýbrž i blogy čísti - toť potěcha tělesná i duševní jest!

RiderHanes řekl(a)...

very nice beautiful

RiderMirino řekl(a)...

Bylo mi ctí... hezkej zážitek!

RiderRadek řekl(a)...

BTW byl jsem se dnes podívat na duatlon v Náměšti! Ještě, že ten Míra rozhodl o Žamberku.... Prostě všechno špatně, pouze 31 závodníku, 3 se stratili na trati, 2 pokousal pes, 4 nedoběhli a k tomu trať na kole po kostkách, závěrečný běh jenom 2,5km, místo guláše nějaký bujón a úplně nejhorší zážitek pivo bylo teplé....no fuj!!!! Mirino na HRAD!!!!

RiderPrca řekl(a)...

Dovedete si mě představit s teplým pivem?

RiderMirino řekl(a)...

juchůůů...