Dřevěňák jak poleno

Tak takové akce to mi jako můžem. Obloha jak obložka, voda jako v Bajkalu, cyklotrasa zametená  a běžecké část po rovině z kopce. Křest ohněm pro RiderMiru nemohl začít lépe. Všechno hrálo do karet a vypadalo to na osobní rekordy onoho dne v Litovli (šli jsem to poprvé, že jako). 900 metrů v Litovelské bažině, 19km po tamních stezkách a 8km běhmo furt, toť bylo ranní sobotní menu servírované Litvolskými organizátory, u kterých jsou případné protesty za 200,-. Zjistili jsme jednu důležitou věc, přišli jsme na to stylem pokus - omyl. Máme to potvrzené, zapsané, zdokumentované a nikdo to nemůže zpochybnit, ani Chuck Norris:  PLAVÁNÍ PROTI PROUDU NÁM JDE, asi tak jako močení proti větru.
 
 
 
Přes počáteční nervozitu, krácenou nacvičováním vyhlášením vítězů jsme dřeli jako Bulhaři. Plavali jsme ve vodě, jeli na souši a běželi po nohách. A jak to všechno dopadlo? RiderMira to dal s úsměvem a stylem povolit - přitáhnout a Varadero se v cíli sešlo kde chybělo snad jen jediné.. naši souputníci v bolesti i radosti.
 
 
 
Kdyby vám náhodou někdo chtěl namluvit, že se Kubuš  a  Raduš na kole ztratili, tak je to blábol, nesmysl, kec, kachna, hovno... prostě se nám zdálo jenom krátké a vůbec se nám tam odtud nechtělo.
 
Výsledky budou, určitě budou
 
VF!Olé
 

4 komentáře:

RiderRadek řekl(a)...

RiderMirino is rock!!! Poprvé jsem dal triatlon se sluníčkem a musím říct, že to má taky něco do sebe....:)

RiderHanes řekl(a)...

to jsou prdy,
VF,olé

RiderMirino řekl(a)...

Navolit si správnej datum startu je po přípravě nejdůležitější článek řetězu... bylo to skvělý... jen by mě zajmalo, kdo vymyslel to plavání protiproudu...

riderSpáča řekl(a)...

pánové paráda, v Zellu ty zkušenosti zúročíte! pak pochopíte proč bylo plavání proti proudu!