Sníh

Sníh je specifická forma ledu, pevného skupenství vody. Je tvořen ledovými krystalky seskupenými do sněhových vloček. V přírodě vzniká přirozeně za vhodných klimatických podmínek v oblacích, odkud se snáší k zemi. Tento děj se nazývá sněžení. Sníh nahromaděný ve větším množství na dostatečně prochladlém zemském povrchu se nazývá sněhová pokrývka.           Wikipedie.

A asi by bylo vhodné doplnit: "Tento děj se vyskytuje pouze v Rakousku!"

Jak jistě všichni rideři a riderky vědí, u nás už sněžit nikdy nebude. Takže pro ty, kteří si chtějí sjet nějakou tu hroudu na dřevech nebo prkně nezbývá nic jiného než se vypravit do blízkého Rakóska. I vzal jsem tedy své blízké a jeli jsme. Nebylo sice úplně azúrko, ale lyžovačka jako že jo.


 A kdo nelyžoval, ten jezdil po zadku.


Ale jinak se tam fakt nedá nic dělat! Všude 2 m sněhu, takže nedojdeš ani do práce, takže hrozná nuda...fakt by vás to nebavilo. VF!

5 komentářů:

RiderRadek řekl(a)...

Jeeeeeeee sniiiiiiiiiih..... Ach jo! Přeju ti to....

RiderPrca řekl(a)...

Spáča - uskupení z bílkovin, tuků, sodíku, draslíku, vápníku, fosforu, glykogenu a dalších chemických látek, které dohromday tvoří uskupení, bez kterého by jakýkoliv spolek byl pouhou náhražkou pravého sladidla

WikiVaradero

RiderMirino řekl(a)...

To svět neviděl totok... u nás bahno a v Rakousku tohle? Prcoo běž už do té politiky a udělej něco pro nás, kup nám kus hor!

RiderPrca řekl(a)...

Fantom, Gavora, Portlanc, Japan, Neklan, Furioso... KUPUJU!

RiderHanes řekl(a)...

Jako závist v tomto okamžiku je dobrá vlasnost :-)