Bobr Šmak VII.

Začněme tentokrát od konce.... Rider Hanes se chystá na posledních pár set metrů jeho odysey. Chystá si pečlivě loď a o světlé zítřky ho může připravit snad jen neočekávaná přírodní katastrofa, nicméně BIO předpověď na tento den byla 1, tedy to snad nemá ani kam uhnout.


Když se pozorně podíváte na druhý břeh za RiderHanesa uvidíte zoufalce nesoucího růžovou kocábku. On to Oton, která může jenom  závidět RiderHanesem vydobyté pozice. Inu, kdo umí, ten umí. Oton to má ještě lán cesty a tady snad .... je to domáááááá, otevíráme šampaňské, špunty létají, psi vyjou, kočky se mrouskaj, opilec střízliví, Mohamed konvertuje ..... a.... ono ....

"to vytočím, v klidu, to dám"

"ty woe to nedám....asi"

"mokrýýýý.... sem to asi nedal"
Inu, někdy se i BIO předpověď může plést. Oton, nezdvořák jeden, si RiderHanesa posvačil a ukázal Varaderu I. záda, ale toho bogdá nebude, přijde čas a zůčtujeme spolu. Nicméně i tentokrát zlatá hvězda našim vodákům. RiderHanes a RiderMira ukázali gule (někdo si je namočil) a dovezli naše štafety zdárně do cíle.


Abychom nezapomněli na běhny (RiderPrca a RiderSpáča) a na šlapky (RiderBobr a RiderRadek), kteří to všechno viděli na vlastní bulvy a propotili trikot se ctí. Z večera se nám žádná fotka nedochovala, ono taky fotit za rachotu AC/DC není úplně jenoduché... jen si vzpomínám na vlak ve 22:16 prrrrrr asi vítr a jak nás Bobr pozval na panáka a skončilo to propitýma peňonzema na taxála.... inu komu čest, tomu ....


VF!Olé




3 komentáře:

RiderHanes řekl(a)...

Od teď jezdím jen vodu

RiderRadek řekl(a)...

Myslíš volej?!

RiderMirino řekl(a)...

voda je nej... :)next year Varadero halovic team ve složení Riderbrašule, RiderMira a Riderpadlujusynovecrychlejjaksviňa budou atakovat ostatní Varadero seskupení! A velice tvrdě!!! To jen tak na okraj, aby jste měli nad čím přemýšlet. :)