Winter run



Není nad to si jít s celou rodinou v sobotu dopoledne zasportovat. Na umístění potom samozřejmě vůbec nezáleží, ale díky zranění jsem se vyhnul tomu být z rodiny ve výsledkové listině poslední!
Tuto sobotu se totiž v Olomouckém parku konal 1. ročník Winter run, kterého se zúčastnílo asi 180 šílenců. Byly 2 trasy - 4 a 8 km a VARADERO se tentokrát zúčastnilo té kratší vzdálenosti ve složení riderKatka, riderBára a riderTerka Spáčilovic. Táta tentokrát zajišťoval vše potřebné jako servisman a chůva Sáry.

celý tým před startem

Organizace fungovala perfektně, bylo i místo na převlečení a registraci v teple. Po krátkém rozběhání a rozcvičení šly holky bez bázně a hany přímo na start.


tak jdeme na to!
 
 
 
Ve 12 se vyběhlo a a my se Sárou jsme fandili co to šlo. A nakonec to asi pomohlo, protože v kategorii 12-23 let byla Terka 4. a Barča 5.!!! Vzbudili veliký rozruch když finišovaly do cíle, kde je dělila necelá vteřina! Mimochodem na Garminu jim to ukázalo cílovou rychlost pod 4 min/km...uff! Od bronzu byly asi 20 vteřin, takže veliká paráda. Jinak pro ty kdo se chtějí porovnat s 12 letýma holkama, tak doběhly za 23:25 a 23:26...hmmm žádná vycházka to nebyla!


kašeeee!

No a to nejlepší nakonec. RiderKatka se opět dostala na bednu! V čase 21:18, asi 5 vteřin za stříbrem se prohnala cílem tak rychle, že jsem ji nestačil ani vyfotit! Tak aspoň foto na stupních vítězů.


no tak jsem třetí no a cooo...
 
Kromě endorfinů, skvělého pocitu po běhu, medaile a parádního času si navíc riderKatka odvezla odměnu - v té tašce je zbrusu nová sprcha! Začíná se nám to běhání vyplácet. Asi necháme rachoty a budu vozit holky po závodech. Jako servisman jsem zatím dobrej. VF olé!
 
          klikni si na výsledky


4 komentáře:

RiderHanes řekl(a)...

Papaňa
VF olè
Manager na jedničku s hvězdičku

RiderRadek řekl(a)...

Táta v sukni zaslouží uznáni, ale holky absolutorium!!! ještě, že nemohou běhat v mé kategoriii:)

RiderMirino řekl(a)...

šup to na první stranu časopisu run!

RiderPrca řekl(a)...

Sprcha se bude hodit do klubovny. To je vstup do sezony... to bude cen