Běh na Kopeček

Jenom týden po Vídeňském sachru si Varadero v sobotu smlslo na dalším (o něco kratším) závodě. Účast byla hojnější, přece jenom to máme do Samotišek blíž...
Většina borců a borkyň dojela spořádaně autem maximálně autobusem, jedině Hanes si vychutnal cyklostezku z Černovíra do Samotišek běhmo už před závodem. Prej na zahřátí.
No každopádně sluníčko hřálo jako dost, ale ten vítr Máchale...foukalo moc hezky, hlavně po obrátce. Ale to předbíhám.
Start byl v půl 10, nikdo se tentokrát neopozdil, takže nás tam za Varadero bylo docela dost. Kromě stálic rideraHanesa a riderRadka taky riderKatka, riderMarkéta a riderSpáča. Na trati ovšem zaplacený fotograf našel jenom chlapské osazenstvo.

ramena přes celý záda, nohy až na zem


Jak už jsem naznačil, po obrátce v Chválkovicích nás čekal vítr neposeda ve tváři, takže jsme (aspoň někteří) přestali hlasitě komentovat počasí a výběh. Nicméně, kdo tento závod zná, ví že nejhorší část čeká až na úplný závěr: výběh alejí nahoru k bazilice. Opět to bylo papuham, ale zvládli jsme to všichni, kluci i holky.

endorfiny kapou z uší

Výsledky:

       riderPrvní        23:17
       riderHanes       29:22
       riderRadek      30:28
       riderSpáča       30:53
       riderKatka       40:14
       riderMarkéta   41:22

Bylo to papaňa!VF!

5 komentářů:

RiderRadek řekl(a)...

Ta poslední fotka před Varadero klubovnou nemá chybu!!!

RiderPrca řekl(a)...

Seš si jistý, že je to bazilika. Rotundu všichni poznáme o to nemůže být řeč, ale přeci jen bych rád věděl jestli mluvíme o antickém či křesťanském slohu, hmm, jsem z toho jelen, ale ať je jak je klubovna je to vcelku pěkná, jen musíme přemalovat

riderSpáča řekl(a)...

Hoši je to jasná bazilika. Bazilikou se nazývá kostel v případě, že má více než jednu chrámovou loď, hlavní loď je vyšší než boční a má vlastní okna. Kostel (barokní) Navštívení Panny Marie na Kopečku je bazilikou od 1995! Nečtěte jenom sportovní zprávy kucí. Tělo i duše jedno jest. :-)

RiderHanes řekl(a)...

Amen

RiderPrca řekl(a)...

hmm, jak je to teda s tou Bazilikou... já nevím co s tím