Baseman

Baseman alias plavu, jedu, bežíme a to v tréninkovém tempu, bo na závodní tempo není dostatečně natrénováno no ni? (pěstičky stranou vod vočí)
Squadra VF já a Meren, který po intenzivním sezení u počítače a tréninkovém švihu do práce a zpět(někdo má to štěstí), jsme si dali Basemaní dostaveníčko. Rades žere šneky, Prca je v časoprostoru a Spáča??? kdo??? máte o něm někdo vůbec nějaký zprávy??? Asi zase tajně trénuje na Olomouckou půlku, jen ať pán bůh dá a chlapec se nám nepřetrénuje....

Podmínky ideální na Surf nebo Kite, voda jak Latte Machiato, žehličky to rozrážely(jen ty nohy) no a pak příprava na příští sobotu ve formě běžím co to dá nebo nedá.

Výsledky jsou důležité až od příští sezony a najdete je někde na webu výhledově, fotky taky tak nějak.

Na závěr si skromně dovolím poděkovat všem co mi držely pěstičky a dopřáli mi letos konečně si zase zablbnout, snad to chvelku vydrží no ni?

VF, olé

5 komentářů:

RiderRadek řekl(a)...

Kluci zavodaci! Tak to ma byt tak je to spravne...

RiderMirino řekl(a)...

závodní nebo tréninkový tempo.... nevidím rozdíl... :)

RiderPrca řekl(a)...

Dokud neuvidím fotku RiderHanesa na startu tak neuvěřím. Je přeci ještě tolik věcí/nemocí/rodiných poviností/práce/lenora/hlad/sucho/mokro/ a vůbec nepředvídatelných situací. Pánové bravo! Bravo La Maciato!

RiderHanes řekl(a)...

http://petrsofka.rajce.idnes.cz/Baseman_2015/

papana

RiderRadek řekl(a)...

Vidite tam nekdo Hanesa?👀