V létě se Lednice hodí

To jsem tak jednou s nataženým svalem brouzdal po internetu, vytočenej že jsem nemohl běžet olomouckou půlku a narazil jsem na nový seriál závodů: Běhej lesy. Jak už vyplývá z názvu, běhá se hlavně po lese, což se nám s Katkou líbilo a řekli jsme si, že vyrazíme na nejbližší z nich. Vzhledem k parnu posledních týdnů - lokalita velmi aktuální - do Lednice.
Kdo Lednici a okolí zná, ví, že na běhání jsou tam téměř ideální podmínky a vůbec se nedivím, že organizátoři zvolili toto místo.
Byla možnost výběru 11 nebo 22 km, Kačka zvolila kratší trať a já, protože jsem si chtěl otestovat co ještě zvládnu i po těch zraněních jsem se rozhodl posvačit si 22.

tak jdeme na to!

V 15:00 byla odstartována 22 a 10 minut po nás 11. Celá trať 22 byla nádherná - lesy, lesní cesty, polní cesty, cesty kolem rybníků...prostě úžasný. Bylo to v podstatě po rovině...kopec byl jenom jeden, ale táhl se od 5. na 15. kilometr. Takže jsem si dal co proto, ale v tom vedru se ani nedalo šlapat úplně naplno. Občerstvovačky luxusní, panoramata taky a po doběhu ochlazení nohou ve fontáně - prostě paráda!

máme to všichni za sebou

Ještě k výsledkům:

 11 km riderKatka 1:03:35, 12. v kategorii
 22 km riderSpáča 1:52:11, 21. v kategorii

Každopádně moc doporučuji tenhle seriál, ještě budou 2 závody - Běhej lesy Bílá (8.8.) a Běhej lesy Jizerská 50 (5.9.). 8.8. nemůžu, ale na Jizerskou 50 jsem dostal zálusk! Co vy na to, přidáte se někdo? Je tam vždy možnost minimálně 2 délek trati a zaručena skvělá organizace plus endorfiny v cíli!

VF olé!

5 komentářů:

RiderMirino řekl(a)...

Lesy jsou výborný! Dobrej seriálek čeče... mňo je nad čím dumat!!!

RiderPrca řekl(a)...

Ve chvíli kdy už výbor Varadera začal hledat umělý tělo pro RiderSpáču von nám všem výtře zrak. BRAVO... oba vékendy mám kříž, ale Jizerksá 50 2016 mám v kalendáři

RiderRadek řekl(a)...

Skvělé Spáčo a a Katko!!! Podle čísla na dresu jste tam nebyli sami? Ta Jizerska se běží 50 km?

RiderHanes řekl(a)...

Spáča Varadero Family olé olé olé

RiderHanes řekl(a)...

Ty woe Spáča co to triko??? :-)