ROUND the BRIDGES

Konečmě mám tu čest se s Vámi podělit o náš příspěvek ze Zélandu a jakože pořádnej! ANO, po více jak 14 měsících v této krásné zemi jsme zase obuli běžecke tenisky! Tím byl splněn náš cíl a to účast v jakemkoliv závode na NZ.

Nadační závod na 6 a 12 Km ( Varadero team reprezentoval na obou distancích) kterého se účastnilo více jak 5 tisíc runnerů. Natrénováno lautr NIC (fakt jako).

 Riderkačka finišovala na 33 místě z více jak 1600 žen (čas 32:53), Papaňa!!! Já absolvoval 12 kilometrové trápení a abychom potvrdili že jsme z ČR, povedlo se nám prohodit startovní čísla s čipy, takže můj čas...no...řekněme že časomíra byla zmatená no... (nebyl tam Karel)... Hodinky se zastavili na čase 1:00:45 myslím ale, že jsme nevyhrál

Na závěr jedno doporučení pořadatelům v ČR a možná i ve světě. Měli jsme možnost využít speciálních předzávodních suplementů:  



Předstartovní Ionťák
Ještě se správnými číslý
Fakt se běželo

Cílovka

 Riderfilip a Riderkačka ze Zélandu. VF olééé!!!

2 komentáře:

RiderRadek řekl(a)...

Tomu říkám reprezentace!!!! Ještě jsem vás přihlásil na cross na Filipinách a 15km v Austrálii a myslím, že tím už bude Varadero všude! Obrovský čapkysmek! vf olé

RiderPrca řekl(a)...

Tak už zbývá jen ta Sibiř. Velká PAPAŇA. No a když už jste se tak pěkně rozběhali tak byste toho Irona mohli zkusit... Skvělé!