Což takhle trochu designu

Reprezentace!!! Je na čase trochu vypadat a dát pocítit ostatním kdo je pánem davu. Ať už jsme na startu maratonu, jizerské padesátky či výklusu do Skrbeně... (nic blbějšího mě nenapadlo, sorry). Logo je nezbytná součást našeho vlastnictví a ikona co si zaslouží pozornost.



Po výběru loga se vrhneme na trika, ponožky, dresy, kaťata, bidony a kdo nás zastaví? Co říkáte na tyto návrhy, které přikládám. Je to začátek kreativní práce ale uvítám vaše komentáře, tipy a popřípadně jestli se vám nějaký líbí do kterého by jste šli? Jestli najdete alespoň trochu času tak tvořte, vytvářejte, přetvářejte ať máme pěknej dárek pod stromeček.


logos Tyto návrhy, které jsem vytvořil během nanosekundy, si můžeme koupit za malý poplateček. Jednorázová investice cirka 200czk na hlavu, což nic strašnýho není co. Kdybyste si chtěli zkusit udělat vlastní návrh tak navštivte např. http://www.logomaker.com/ a tvořte.




Nechte svoje komentáře, tipy a nápady.

(Nějakou haluzí se mi to podařilo dát na blog a uložit v PC tak nechci malovat čerta na zeď, ale možná by tu byla i varinta loga za pusinku. No ale nechce se mi věřit, že by to bylo tak jeednoduchý tak uvidim jestli mi to nenainstalovalo nějkou rozbušku do PC)


4 komentáře:

RiderMirino řekl(a)...

Tak loga jsou to pěkný, nicméně mým favoritem je druhé logo s křídlem (pro mě symbol svobody), na těch ostatních se mi něco nezdá, to první logo je jak kdybysme dělali do stavby silnic, to třetí je moc ostrý, a čtvrtý se dá číst jako Vara Dero.... Takže asi tak zní můj hlásek, no...

zdenal řekl(a)...

plný souhlas z mirou,nebudem za asfaltery

RiderPrca řekl(a)...

Máte recht, druhý kousek se blíží představě jak by jako jo.... no vlastně možná. Favorizoval bych logo 2 a poslední. To poslední má taky něco do sebe. každopádně už se těším na naše trikoty!!

RiderAnia řekl(a)...

two of them are nice the second and the last. if I had to choose I would go for the last one, as I saw the second one somewhere before
Well Done Kubiku!