Grupeto na Šele

RiderMira se vrátil! Po dvou letech byl pohled na Varadero jezdce famózní! Sestava jako hrom, respekt ostatních jezdců mega ohromnej. RiderHanes náš leader a jediný zástupce na dlouhé trati, postrach všech nezdvořáků v pelotonu  a velký gentleman v cyklistické společnosti.
 RiderMira již svou přítomností budil rozruch a strhával pohledy ostatních. Svým strojovým tempem si dojel pro krásný pocit a žížu jako trám. RiderZdenál, šedý vlk a jezdící zkušenosti. Každé jeho šlápnutí se snaží napodobit stovka juniorů a využít efektivitu, kterou  svým stylem získává. Jednoznačně osobnost, těžko nahraditelná. RiderFilip z pozice juniora a flájboje vyrostl v oporu a stálici Varadera. Tělo nápor vydrželo a výkon je velmi slibnou vlaštovkou pro nadcházející období….. jo  ….. a já, …sem tam byl taky.  

Jak již bylo zmíněno RiderHanes svým startem na dlouhé trati inspiroval nás ostatní, kteří jsme dali přednost 58 kilometrům namísto mega dlouhých  92. V 9:00 se myšlenky nás všech přesunuly na start kde leader týmu právě startoval za bolestí. Nám ostatním v té chvíli zbývaly do startu 3 hodiny.  RiderBobr, který měl z Helfštýna řídší stolici, nicméně musíme uznat, že výmluvy si našel jako moc pěkné, nás přijel podpořit alespoň na startovní rošt. Byla to krása si zazávodit pohromadě a i přesto, že jsme se na trati příliš napotkali, tak vědomí, že  v cíli si dáme guldík všichni společně byla monstrózní hnací síla. Byl vám ti to krásný den, díky vám za něj. VF!

3 komentáře:

RiderMirino řekl(a)...

Tak jako ano.. ve všem souhlasím, byl to zase jednou mega zážitek! Navíc jsem splnil své předsevzetí, že to musím dojet pod 4 hodiny... (see the time :)) to vám ale byly před cílem nervy, jak ten se ten čas chýlil k té hranici, a já byl pod kopcem... navíc mne tam brzdili jezdci přede mnou, ale nakonec jsem to zvládl a mám z toho dvojitou radost... Varadero, co?

RiderPrca řekl(a)...

ještě tam byla rezerva! Není nic horšího než plazící se smeták před tebou když se snažíš dosáhnout takové magiské hranice.

Přátelé, kamáradi Varadero jedeeeeeee

Unknown řekl(a)...

Jak říká nejmenovaný člen týmu riderHanes:Byla ti vám to ale papana!
místo BCAA-ček jsem večer zregeneroval SL-kem s JK-áčkem a usnul jak mimino :-)
vysvětlivky/SL-sváteční ležák s JK-jemnými kvasnicemi/