VF!

Varadero forever! Šela se blíží, šela bude jedovatá, šela bude krasavice. RiderHanes přihlášen, na dlouhé trati by ho měl doplnit RiderBobr - vzdejme hold vyslancům na dlouhé trati a kapitánům pro šelovatou eskapádu. Jste pro nás inspirací! RiderPrca přihlášen, RiderFilip a RiderMira taktéž. Jak je na tom RiderZdenal? Varadero i díky těmto jménům bude mít zastupce na trati dětské, nicméně taktéž řádně kousavé. Máme v zástupu jezdců ještě stále nějaký potenciál? Další jezde v záloze? A já se ptám? Já se ptám? Varadero co? A - TEAM co? VARADERO TEAM!! Varadero jede!



7 komentářů:

RiderHanes řekl(a)...

making history, VF!!

RiderPrca řekl(a)...

starting to be serious...

zdenal řekl(a)...

Přihlášen!
Už se těším jak na pokraji sil žeru v poli jetelinu!Miro přidáš se?

RiderMirino řekl(a)...

čeče, letos to bude na blátě... hadřík ssebou a před vjezdem do hradu leštit! Jetelinu nepodcením a bude tentokrát v kapslích v kapse :)

RiderMirino řekl(a)...

sem si vzpoměl... že bys tam Zdendo vytáhl nějakou tu Šlehu??? :) Pamatuješ? to byla ale papačka...

RiderPrca řekl(a)...

Panove sobotni svih mega papana! Byla to krasa s vama vyjet. Skoda jen ze RiderMira mel pracovni povinnosti.... Tesim se na vas na Sele jak pes... i presto ze na biku nudu sedet letos poprve, prosil bych jeden stovicek i pro me

RiderMirino řekl(a)...

Hroznovej cukr!!! papaňa... včera mi zachránil mega švih... Peklo severu pokořeno! už se nemůžu dočkat na to bahýnko na Šele!