Klasickej Klasik

Daleko od rodné hroudy Varadero jelo reprezentovat a ukázat všem přinejmenším, že je nejhezčí. Příbram hostila poslední závod série Ford Czechman Tour na trati dualtonu - 10 km výběh, 60 km vyjížďka, 10km jogging.



















Né že by né, ale fakt, že plavání tentokrát chybělo bylo dobře.... jako moc dobře. Cestou na závod chcanec, každopádně v průběhu dne obloha byla obložka. RiderFilip v roli doporvodu a hlavního vůdce stánku TREK dodalo RiderHanesovi a RiderPrcovi dostatečný klid se kvalitně připravit na startovní výstřel. Oba jezdci osedlali testovací kola TREK a společně s týmovým oblečením jsme klamali tělem a naháněli strach ostatním bláznům co nevědili co jiného v sobotu dělat. Každý z nás si během té štreky užil svou špičku a moc pěkně jsme si zablbli.



Jsme běželi jak pes a jeli jako kráva. Ve výsledkové listině se našli  a poplácali po zádech. Mezičasy  v cyklistické části potvrzují, že naše speciály mají k sobě hodně blízko. Vrchol sezóny se blíží - Bobr se blíží - snad ho RiderHanes pojede a prohlášení z loňska vezme zpět.



2 komentáře: