BoBr Šmak IV.

Mladí a neklidní proti zkušeným a rozvážným, nebo taky staří a bolaví oproti svěžím a odvážným.... takhle by se dal shrnout souboj na letošním Bobr Cupu kdy poprvé na startu byly dvě štafety, které nesly světoznámé označení a příslušnost k týmu Varadero.

Zkušenost představoval vyběhaný RiderPrca společně s vyježděným RiderHanesem a vylitým RiderLisoněm.Při své čtvrté účasti na bobru bylo mimo dalších 260 štafet před nimi i odvážné odhodlání týmu Varadero 2 - RiderPinďa, RiderFilip a RiderStepan.

Předstartovní typy hovořili pouze o formalitě, nicméně kolikrát i beznohý, bezruký  a slepý je schopen překvapit (tentokrát pravděpodobnost byla snad ještě menší).



Bylo vám ti krásně, přijela se na nás podívat RiderRodiny, RiderMira se svou jedna a půl nastávající, RiderCNNradek a pochopitelně naše drahé RiderPolovičky.



První úsek opět ve znamení běhu, tentokrát nesoucí kameru české televize, jsem dokumentoval příhody a útrapy běžce na 15kilometrové trati. Cyklisté měli před sebou opět prašných 25 a RiderFilip úkol nenamočit kolo v brodu! Vodáci opět svezeníčko na vodě, tentokrát zvedli koryto a pádlovali pro změnu do kopce....jako vůbec. Moc se nám ti to vydařilo, obloha byla obložka, atmoška hustá a to byla před námi ještě kulturní vložka v podobě prošoupaných střevíců s místními gringos.

 Tuto pasáž nebudu do detailu komentobat, bo ne všechno se musí vyjádřit slovy, každopádně .. jako .... ehmm.... no..... že.....vlastně.... jako moc dobře! Varadero co?

5 komentářů:

RiderFilip řekl(a)...

aby Vám BOLEK a LOLEK nenatrhnul pozadí příště!!

RiderHanes řekl(a)...

kamarádi, to Vám ti byly koule,každopádně výzvu mladých a neklidných přijímáme, protože Varadero co?
jedeeeé
VF!Oléé

RiderPrca řekl(a)...

Co se dá stihnout za 21 minut? třeba dát si krátkého ducánka, nebo uvařit oběd, nebo odpracovat jednu šestnáctinu pracovní doby, co takhle odplavat kilometr, nebo jen tak čumět do zdi..... a nebo taky čekat v cíli na Varadero 2...

Pinďa řekl(a)...

Musím tady ještě jednou poděkovat za krásnej závod a den celkově, příště budeme víc kousat a ne jen tak zlehka štěkat :) Ovšem ještě je třeba počkat na článek od Bolka, či Lolka? Jak on viděl svůj (náš) první start na této sportovně společenské akci. Propít polovinu až 3,5 násobek běžné výplaty, dát ochutnat kamarádovi pocit, že nad hlavou rozvášněného davu je to nejlepší, umožnit průbojné ženě dobrý výhled ze svých zad, dopít posledního panáka zelené a konečně (ikdyž sprostředkovaně slyším zpívat známý hlas už z lonského Bobra: Live is Life,NA Ná ná nana:D ... Ale proč to píšu? Toto se dá stihnout za 2 hodiny, od doby, co jsme odjeli domů:D

RiderPrca řekl(a)...

bobra už nejedu :-)