Před-operační

RiderHanes v přípravách na narovnání svého krevního řečiště v nohách si vymohl zavěrečnou fyzickou aktivitku v podobě běhu XXIII ročníku Běhu kolem Moravy. RiderMira a RiderPrca nemohli chybět! Oskařice na obložce jedna radost a bylo vám to zase bžundy. Kluci z Varadera jsou veselé kopy je nutno dodat. RiderLucka s RiderAniou podporovali a hnali nás do cíle společně se zástupy diváků podél trati. Mezi diváky je nutné počítat a Lacu, Deža, Mikoho a Gábora, kteří souběžně natírali dělící čáru na asfaltku po které se běželo  a udělali tak radost všem čichačům, bo tám vam ti byla lajna jako hrom.
Ve fotogalerii stojí za zmínku postava běžce, která předchází fotce kdy RiderMira dobíhá do cíle. Ano je tomu tak, tento srdcař, si našeho borce pojedl v závěrečném spurtu. Jsem zvědav na odvetu! Varadero co?

5 komentářů:

RiderRadek řekl(a)...

Krásná práce rideri!!! Miro toho spurtera znám jmenuje se FANTOMAS:)

RiderMirino řekl(a)...

soudě dle ošacení bych řekl že to je stále ještě běžící Forest Gump... v nohách miliony kilometrů... ale jinak papańa! Díky borci.

RiderPrca řekl(a)...

Forest Gump anebo si myslel Felix Holzmann?... Při detailnějším pohledu na fotky se mi vybavuje otázku, kterou dostal RiderHanes od ošetřující lákařky: "Jak snášíte fyzickou aktivitu?", to je zase křížová cesta Ježíše Krista ve tváři.... všiměte si běžce číslo 78... velká podoba prožívání euforie

RiderHanes řekl(a)...

Každopádně to byla bžunda.
Merene nenech se tím prohraným spurtem odradit, to že jsi se vrátil je největším vítězstvím tohoto roku.
Varadero co?

RiderPinďa řekl(a)...

Palec hore Borci a Borkyně! Ještě bych prosil doplnění: Kolik se běželo ( sprintovalo, klusalo, chodilo, stálo) a jak moc Mira před a po běhu nadával v decibelech? :)