Co nejde změřit...

...nejde zlpešit. Nejvyšší kontrolní úřad vydal statisktiky kolik, že má řád rytířů Jedi členů, ale poněkud pozapomněl uveřejnit jak si vede jeden z nejúspěšnějších inspirativních serverů na trhu. S koncem roku je záhodno se podívat jestli opravdu náš blog nečeteme pouze my, ale zdali někdo omylem zabloudí na naše strány a tím předpokládám změní celý svůj život. Blogger vede statistiky ok května 2010, tedy čísla staršího data bohužel nejsou k dispozici. V posledních měsících každopádně trháme rekordy zobrazení blogu a měsícem kdy náš blog byl zobrazen nejvícekrát byl říjen 2011 - 1048 hitů. V tomto měsíci jsme se dostali poprvé nad hranici 1000, wow. S tím je dále spojena otázka kdo se na náš blog dívá, že jako.

620 zobrazení s USA, no tam tedy musíme mít nějakého vytrvalého fanouška, jen mě napadá, že si toho moc nepočte, asi se mu líbí obrázky. Ruského bratra taky žádného neznám, každoádně aspoň vidět, že planetu obsáhneme celou. Když už se tedy někomu dostaneme na plochu monitoru, které příspěvky nejčastěji projde? Podle statistik bloggeru:

No jo no, zakládací zmínka prostě táhne. Ta historie! Pro milovníky technických věcí tu máme zajímavou statistiku zobrazení podle operačních systémů. Takže pokud je mezi vámi nějaký skrytý IT talent:

Kolem a dokola ŽIJEM! Jsme vidět, slyšet a hlavně Varadero rodina je větší a větší. Čísla jsou závazkem, co nám asi připraví rok 2012? Varadero co? VF!

6 komentářů:

RiderRadek řekl(a)...

Tento týden jsem si četl podobnou statistiku (Prco tato je exkluzivně podrobná)týkajíci se spotřeby alkoholu na obyvatele republiky. ...hmm... třeba je to jenom blbá náhoda, ale já tam vidím přímou úměru s prolinkem na blog VARADERA?! Asi bych použil obligátní Kdo nás zastaví? VF

RiderPrca řekl(a)...

Nerozumím co se tímto snažíš řící, je nedůstojné a nepatřičné disinterpretovat statistiky renomovaných institucí a zavádět stín pochyb do již tak nalomené společnosti a podrývat její sebevědový a národní hrdost. Vyprošuji si pro příště jakkoliv podobné narážky s tak nízkým intelektuální poddetextem.

RiderAbstinent a RiderIntouš

zdenal řekl(a)...

Navrhuji změnu názvu na Varadero Global Multisport team :-)
howg!

RiderHanes řekl(a)...

5% iPhone, že by Prca??? :-) a o iPadu no šak vy víte, že??
VF,oléééééééééééééé

RiderPrca řekl(a)...

Varadero Global to je jako nejvíc..... jak by řekl náš jeden nejmenovaný kolegáček

RiderPinďa řekl(a)...

V rubrice deníku Dnes Napsali o nás mě zaujala jedna její pasáž: ... ovšem je zajímavé, že od roku 2007 se poměrně velká část našich čtenářů snaží hlásit k příslušnosti k Varaderro MultiSport Team, ovšem jen 0,00024 % z nich se povede do týmu dostat. V letošním roce se to povedlo podle dostupných zdrojů pouze jednomu/ jedné, jehož jméno není dostupné. V tisku vystupuje podle zdroju, které se liší, pod dámskou přezdívkou Pinda, nebo mužskou Pinďa.Bouhužel zde dostupné informace končí a proto dotyčnému/ dotyčné můžeme pouze závidět jeho vstup do vybrané společnosti a zároven prosíme naše čtenáře aby....
Dále se už píše jen o nepodstatných věcech typu 5 000 000 odměny za jméno dotyčného/dotyčné apod.