Mikulášský běh aneb uteč Holzmannovi

Zdálo by se, že je čas pečení cukroví, ale Varadero běhá i mezi pečením... V sobotu jsme si dali sraz na Lokotce, někdo měl neopren, někdo plavky, někdo schízu, ale v 10.45h se vydalo asi 114 běžců a běžkyň na trať dlouhou 6900m (délka byla nepodstatná, heslo dne bylo "Posnídej Holzmanna!"Začali jsme hodně zostra, kdy RiderHanes (opět a doufáme, že naposled v roli coache, mentora, fotografa, kulhánka) nebyl schopen v té rychlosti pořídit fotografii (pro ilustraci malá ukázka)
Pak zavelel RiderPrca "Jsme team tak běžíme společně", ale už nás neupozornil, že tempo udává nejrychlejší... Nevadí, jelikož se běžely v parku 3 kolečka tak jsme udržovali vizuální kontakt(sice každý s jiným směrem běhu), který dokumentoval naše společné tažení.

Do cíle jsme doběhli společně v rozmezí 3 min a 18 sekund. Výsledková listina Klikni a uvidíš!

Ovšem to co předvedl čerstvý ženáč RiderMirino s Holzmanem na posledních 170m o tom se bude psát ještě dlouho a možná se budou i přepisovat dějiny...
Není co dodat...z fotky je vše patrné...takhle ho posvačit!!! BRAVO MERENE BRAVO!!!
Pak už následoval obligátní vyhlašovací ceremoniál, čajík, debatní kroužek, jo a RiderHanes navrhnul v rámci regenerace večerní procházku vánočním náměstím s ochutnávkou punče...a přepisovaly se dějiny podruhé!!!:-()

2 komentáře:

RiderPrca řekl(a)...

Přepsat dějiny dvakrát během jendoho dne toť opravdu hodno Varaderu. Nadšení a chuť improvizovat byla naší hlavní silou.. až do 3tí ráno

RiderHanes řekl(a)...

Pánové klobouček dolů za večerní performance,
olééé