25. ročník Běhu na Posluchov

Další zářez na běžecké Varadero pažbě. Účast já a Rádes. Zbytek mančaftu dal přednost individuálním sezoním cílům. Meren raději piloval klasický styl na běžkách před nadcházející Jesenickou 40, Spáča odpočíval před útokem na celkové prvenství v zimní běžecké lize a Prca doufám, že už dál nerozesílá Spamy.

RiderHanes       43.27
RiderRadek      45.41

VF,olé

5 komentářů:

RiderRadek řekl(a)...

Olé!!! Forma graduje....:-)

riderSpáča řekl(a)...

Good job pánové, jen tak dále! Parádní časy. Forma opravdu graduje, s takovou si někteří z nás 30. km ani nevšimnou. :-) V pátek už budu opět na startu a nedám svou kůži lacino!

RiderPrca řekl(a)...

Tak asi takhle pánové. Že jste si pěkně roztáhli hrudní košíčky, to jako jo, ale že se o vás dočtu v příloze magazínu Bydlení, jsem nečekal. Ćlánek vám archivuji, nicméně podtitulek - "Nemusí pršet, hlavně když kape" - mluví za vše. Ani nevíte jak se těším na ten 30.km a následný "prodej" všeho co máme. VF!

RiderRadek řekl(a)...

Prco to bude asi investigativní pisálek.....ale přečtěte si reportáž z Posluchova jak se dá místním pisálkem udělat z komára velblouda....
http://www.behej.com/clanek/8523-posluchov-byl-v-rezii-kaminkove-a-vymazala

RiderMirino řekl(a)...

No ty jo, slušný! nevím nevím co s váma chlapci... aby se na tom 30.tym ještě naopak něco neupeklo... forma teda graduje... mluvím za vás samozřejmě! :)Ja natočil 27 km, papaňa... Jesenická 40tka nicméně prověří třísla... Prcooo budeš chybět!!