Běh Bezručovými sady (8. ročník)


Třetí závod Olomoucké zimní ligy a Varadero opět nechybělo na startovním roštu. Podmínky ideální, venkovní teplota -13, vítr studil jako dost a forma někde mezi Lysou a Bezručem.
9,5km něco málo za 41 minut, jako nešetřili jsme se jako vůbec jako. Výsledky ma www.stmsvs.cz
Nicméně musím pochválit výběrovou komisi ve složení já, ty, on a ona. Máme v mančaftu hvězdu, která atakuje pozice nejvyšší. Rider Jenda alias "spáča" je v průběžném celkovém pořadí Olomoucké zimní ligy na 7 fleku a ve své kategorii na fleku numero Duo neboli 2 a to jako ruku na srdce(to je v levo Prco), to jako je papaňa. A to jsme dámy a pánové zatím v polovině seriálu. Je vidět, že při trošce talentu, trošce nadšení, trošce Varadero tréninků s Varadero sparing partnery, chuti experimentovat a značné dávce Varadero Entuziasmu, no zajímalo by mě kdo nás zastaví? No zatím to vypadá, že se na 3Okm připravujeme velice zodpovědně :-).
VF, olé

3 komentáře:

RiderPrca řekl(a)...

Jsem konsternován! Nejenom, že konečně vím "kde je vlevo", ale průběžné druhé místo, celkově zatím sedmé o tom by se nesnilo ani největšímu snílkovi! RiderJenda je Bůh a to ještě jistí RiderHanes z desátého fleku. Jako pánové, ruku na srdce (vlevo) to je SKVĚLÉ, NÁDHERNÉ, PŘEKRÁSNÉ...

riderSpáča řekl(a)...

Pánové, vaše hřejivá slova mě fakt zasáhla, ale ruku vlevo na srdce - musíme se podívat pravdě do očí. V mém věku už každý normální člověk v takovým mrazu nevystrčí nos z domu! Natož aby ještě běhal někde po parku, takže umístit se v mé kategorii není až tak složité. Stačí jen doběhnout. A po několika Varadero trénincích s Varadero sparing partnery není problém doběhnout cokoliv! Takže Varadero díky!

RiderRadek řekl(a)...

Tož totok...jako určitě, poprvé v životě jsem oněměl...takže určitě čapkysmek!!! Bravooo maladcy!!!