LA - YOU GOT IT!

Znáte to, když slyšíte písničku a ta vám zůstane v hlavě a potom si ji broukáte celou dobu... na záchodě, při jídle, když jdete, sedíte, ležíte... Amíci maji taky jednu. Je jedno jak barevní jste, všichni na vás řvou společně: YOU GOT IT! Je jedno jestli jste na 5tým či 40cátým. Prostě YOU GOT IT! Je jedno jestli vypadáš dobře jak pes, nebo jako hovno. Prostě YOU GOT IT! Je jedno jestli jsi vepředu, nebo se ploužíš s jednonohýma. Prostě YOU GOT IT! Kloubouček dolů před těma Amerikánama, atmosférů umí udělat parádní. 23 tisíc bláznů na startu a každého ženou dopředu.
Policajti  a Hasiči v uniformách podávají vodu a při tom mají kolem sebe americkou vlajku, a ... YOU GOT IT! Start 7:24 na Dodger Stadium, sídlem místních basebalistů. Stavba jako kráva, atmosféra při zápase musí být něco neuvěřitelného. Hodinu před startem již nasáčkovaní ve špalíru, jsem se jenom modlil aby nezačalo pršet jako předešlý den. To by bylo hodně kruté. Naštěstí celý den bylo parádně, ani horko, ani zima, prostě něco ve stylu YOU GOT IT! Rozběhnuto to na Vídeňský čas, s tím že až začnu mít svoji špičku  tak se nějak přizpůsobím. To, že jsem na startu nestál z našich krajů a luhů sám bylo skvělé. S vědomím, že Varadero krev stejný den dokončila halbmarathon ve Vídní jsme s RiderMicem měli za cíl přenést výkon z Evropy přes velkou louži.
Trasa byla PAPAŇA, široké ulice, spousty závodníků, spousty fanoušků. Lidi neustále hecovali YOU GOT IT Livestrong YOU GOT IT!  S krátícími se mílemi se pokřik měnil na ALMOST THERE a to začalo být podezřelé. Někteří hecíři se potřebují podívat do slovníku co znamená slovo Almost. To je něco jako když jedna dáma 4 míle před konce křičela: YOU GOT IT! From now just downhill..... něco jako když jsem běžel na Lysou a kolemjdoucí křičeli: Už je to jen po vrstevnici.... jo jasně. Nakonec přeci jen poslední míle se svažovaly dolů k oceánu a to bylo jak živá voda, to jako každopádně.



Dřina to jako byla, to jo. Pomalu po minutě padá čas dolů, takže s tímto tempem (minuta za rok) by mohla hranice 3 hodin být pokořena za 13 let, hmm.  Po závodě na hotel, za našim novým kamáradem z Uruquye, který nás nechal se u něj ospršit a rychle na letiště. Je vám ti to parádní regenerace pro nohy se na 12 hodin upoutat na sedadlo a hypnotizivat horozint. Bylo to AWESOME, bylo to NEJVÍC a když jsem si po závodě četl zprávy od Vás, emoce to jenom ztriliantělo. Se nám to blíží, kdy budeme společně na startu a to bude velká paráda, to se budou teprve dít věci.  V Praze se pěkně zrušíme... že bysme to rozběhli na ty 3 hodiny? VF!





3 komentáře:

RiderRadek řekl(a)...

Borec, borec, BOREČEK!!!!

RiderHanes řekl(a)...

papaňa

RiderPinďa řekl(a)...

Bore Bore Bore Boreček joo!!!