Pražská Jednadvacítka

Za posledních 48 hodin si Rideři Varadera užili srandy kopec, bžundy přehršel  a endorfinů ranec. Příprava probíhala zodpovědně a tak bylo povinností nastřádaný trénink prodat na závodním poli. Popsat všechny historky od A do Z to snad ani není v Božích rukách, natož v rukách člověka pozemského, každopádně ti, jež byli v krajích zdejších, diviti se stačit nedokázali. Varadero proletělo Prahou rychlostí neřízenou.


A to ve výčtu chybí ještě RiderZdenoš, na kterého jsem prachsprostě zapomněl. Jen si vybavuji, kdy hodinu před startem do telefonu říkál: "za chvilku jsem tam".... ehm.... viděli jsem ho až po závodě. Nicméně kdo že jsou elitní běžci, kteří proháněli Atsedu Tsegaye tak, že zaběhl nejrychlejší půlmaraton roku 2012 a 5tý nejrychlejší v historii?
RiderRadek jež přípravu začal vtipným příjezdem do Práglu o den dříve a parkováním v hotelu Movenpic, namísto Obchodním centru (omlouvám se, vím, že jsem měl mlčet), poté prošel diagnostikou došlapu a investicí do skořápek (boty BROOKS), které ho dovedly k personal recordu a udělení divoké karty Varadera. RiderRadek má dar, že po závodě vypadá .... no vypadá jako že nic, háček je v tom, že ono něco! Na závod vzal i osobního vodiče Dalise, kterému na 13 km daroval pohled "jako čau" a doběhl s parádní fazónkou. (jakmile ho někde uvidíte, zeptejte se co měl na snídani  a jak mu to chutnalo, ehm.)

RiderHanes to je nicméně jinej kalibr. Doporučil bych vám fotku tohoto borce zazoomovat, bo jeho výraz v tváři je napodobením projevu nástupu velké hospodářské krize v roce 1923. Každopádně RiderHanes je bojovník a stejně jako ostatní slaví svůj personal record, kdy hranice jedné a půl hodinky je blizoučko. Je to nestor a mě osobně hnal dopředu neustálým dýcháním na záda, či prodýcháním cesty přede mnou. Fotku borce jež si svým výkonem vyběhal povolávací rozkaz do Vararadera týmu, RiderSpáču, jsme bohužel v našem archivu nenašli, nicméně tento šedý vlk jež se vydal na závodní kolbiště pindolinem v den závodu, již plní kroniky s týmovou charakteristikou VF! Perfektní výkon a nutno zmínit, že pokud jste nikdy neviděli chodící endorfiny pokupě, tak ..... tak my jsme měli tu čest. RiderSpáča nasadil laťku vysoko a maraton za 6 týdnů ukáže zdali pod drsnou slupkou se také skrývá drsná duše!

Taky jsem tam byl,vše to slyšel  a viděl na vlastní bulvy. Řeknu vám, je tam ale života v žilách Varadera a toho potenciálu. I dámské pokolení zastupovalo barvy VF! RiderZuzka, na kterou jsme mimochodem nemuseli čekat a byla již pěkně připravena když jsme dorazili, si splnila cíl jež si vytýčila. Dvě hodinky na trati uběhly skoro jako 120 minut a vůbec se to nezdálo jako 7 200 vteřin. Kdyby jste se divili na co běhají ty laně, tak RiderZuzka lehce napověděla: kávička, cukérek, šlehačka, amá to grády. No a již zmiňovaný RiderZdenoš je všude a nikde zároveň. A když tam náhodou není tak tam bude za chvíli. A když tam bude za chvíli tak... tak jste v klidu. RiderZdenoš po týdením tréninku solidní výkon, ale všichni víme, že tento matador světových sportovišť má na víc. Každopádně Viva Las Vegas. Za 6 týdnů přijde jedno velké Varadero účtování. Kdo bude u toho, tak ten, bude u toho a kdo u toho nebude, tak ... You got it Varadero! You got it!

4 komentáře:

RiderRadek řekl(a)...

Ten pán co to psal má svatou pravdu a strašně, strašně, strašně rychlé nohy!!!!:-)

RiderHanes řekl(a)...

Pain is temporary,
VF,olé

RiderFilip řekl(a)...

klobouček pánové, fandil jsem u televize...

RiderPrca řekl(a)...

YOU GOT IT!