Zell Am See s KAŠÍ

To Vám ti bylo! Zell Am See přivítalo pěknou to ale sebranku. Kromě 1 765 232 čmoudů (arabové), pro které je tamní destinace magnetem, přijelo Varadero vykompenzovat PH a usadilo se v parádní rezidenci přímo v centru. Rezidence to byla apartní a lepší o tom moc nemluvit bo by tam hned všichni chtěli taky. RiderRadek, RiderHanes a RiderPrca přivezli do Zellu to nejcennější co mají  a při společných chvílích jsem si všichni pěkně popovídali o tématech co hýbou světem: o nekvalitnějších pivech světa, kmitočtech družic a příjmu parabol, globálním oteplování, probrali co dělá Simona Krainová, Goofey, Josef Váňa a jak je na tom Krkovička.
Kromě času v civilizaci, bylo čas i na výpravy do kopců zdejších.

 
 
Náhoda tomu chtěla a ve kraji zdejším se téhož termínu konala světová série Ironman 70.3. No a tak když už jsem jako šli kolem tak nás to tedy nasálo. V závodní den obloha obložkou nebyla a pěkně nás to zechcalo. Rád bych celé toto sportovní zápolení shrnul jedním slovem, či Varadero Idiomem. Kolem a dokola: "VARADERO JELO KAŠI"
 
Kaše je pokrm na bázi tekutiny tuhé nebo polotuhé konzistence. Typicky se vyrábí z drcených či mletých obilnin, které se vaří ve vodě nebo mléku, existují však i kaše z jiných surovin....
 
V našem případě to znamenalo, že jsem se vydali jako dost. Když jsem nemohli tak jsme přidali, a když jsme přidali tak jsme nemohli ještě víc, tak jsme raději zase přidali.
 
 
 
Velká poklona a dík našemu týmu, bo to co předvedli u trati a jak nás hnali do cíle to byl strašnej životabudič. Před startem jsme byli lehce pokakaní, že jako, každopádně poté přišlo na slova Jana Hrušky: ".... Víš, ono..... musíš jet kaši"!
 
 
 


4 komentáře:

RiderRadek řekl(a)...

Šmarja, to vam byl závod roku aco ti dva Rideři předvedli na trati o tom se bude ještě dlouho diskutovat v kuloárech světového poháru, no ni!!!! VF

RiderHanes řekl(a)...

I believe I can fly

RiderPrca řekl(a)...

..... and it´s all about believe. RiderRadku začni jezdit na kole, bo role diváka ti jde ale ..... Víš jak, ze jako

RiderRadek řekl(a)...

Až se naučím běhat tak si pořídím plavací čepicu!!!