Běh přes černovírský les (8. ročník)

Varadero reprezentace ve složení Hanes a bratři Halové protáhli těla na 10 kilometrech v černovírském lese.Ale , že to byly prdy, všichni běželi jako by byla sezona v plném pródu či co. Nejtěžší na tomto švihu bylo nenápadně se protáhnout kolem Iny. Jako, že nic, že běžím jen kolem a v tom lup a už jsem ho měl na zádech Kaisera jednoho.
Haloušové mi kryly záda, tož to jsme byli klidní, že nás nedostanou :-).Výsledky a fotky na Vy víte kde, tož klikuj furt
 
Zbytek Varadera, jak je zvykem nezahálelo. Prca předával moudra na sympóziu v matičce naší, Spáča zaplať pánbůh odpočíval, teda doufám, že jo, jinak nevím, ale klikař to je velikej to jo. No a Radek, ten se vydal na nutriční sympózium na svoji rodnou hroudu do Kocobędzi.
Ta fotka komentář nepotřebuje.
VF,olé

4 komentáře:

RiderPrca řekl(a)...

To jsou nožiska! Pozorně studujíc poslední posty si říkám, že sezóna 2013 pozná novou vycházející bratrskou kometu.

SWEET!

RiderRadek řekl(a)...

Hálové nazaHáleli!!! :) čapkysmek

riderSpáča řekl(a)...

Pánové dost dobrý, už se těším až si s váma zase někdy zablbnu...:-) Ale zatím odpočívám, jak mi to naordinoval Dr.Hanes.

RiderMirino řekl(a)...

No jo, sobotka jako vymalovaná, 10 km + 330 klikáčů, kdož sú boží bojovníc?... RiDrHanes mega rychlej, jako ten když natáhne krok... no tak co se asi tak může stát? Prostě Apollo 13!