Pražská jedenadvacítka

WIKIPEDIE: Půlmaraton je běžecký závod na vzdálenost 21,0975 km, což je přesně polovina délky maratonského běhu. Běhá se mimo dráhu, po silnicích nebo cestách. Je to populární závod pro relativní amatéry - je sice dostatečně dlouhý, aby byl vážnou výzvou, ale nevyžaduje takovou úroveň tréninku jako na celý maraton. Vzhledem k této popularitě mnoho měst organizuje ve svých ulicích každoroční půlmaratonský závod.


WIKIPEDIE: Hovno (v jihočeských a východočeských dialektech houno,[Jungmann uvádí též hůvno) je český (a v různých variantách všeslovanský) vulgarismus praslovanského původu a různého významu (základní význam je exkrement, velmi rozšířený je druhotný význam nic, vycházející z toho, že lejno je věc bezcenná a nepoužitelná.

Charakteristika Wikipedie, kterou obdařil půlmaraton se může zdáti býti v první části trefnou nicméně posléze přeroste v definici druhou a to snůžku hůven. No když se podíváte na fota můžete mít snad pocit, že jde o závod pro relativní amatéry?

 


.... nevyžaduje takovou úroveň tréninku.. no to sand... to už je i na to lejno hodně. Co Varadero předvedlo onoho dne se opravdu zapíše do análů, ale těch kde žádné hůvno nenajdete.


Ještě než to všechno začalo, náš nejmladší dvouměsíční fanoušek jasně vyjádřil komu patří jeho srdce a předznamenal velký den pro Varadero.


Bolelo nás to všechny a bolet ještě bude, každopádně už nejsme žádní vyjukaní kluci s mlékem na bradě .... takže....Pain is ....

VF!Olé

5 komentářů:

RiderRadek řekl(a)...

Myslím, že i celkové pořadí členů Varadera jasně dokazuje kam patří!!!! Jedeme dááááál.... VF

RiderHanes řekl(a)...

To teda byly prdy ole ole ole

RiderPrca řekl(a)...

Bolí Vás nohy? :-)

Ve snu ke mě promlouval maratonský Bůh a říká:
"Ridere 14.4. chci vidět 4:14" ..... Hanes ty víš co to znamená...

riderSpáča řekl(a)...

výraz našich tváří na fotkách mluví za vše :-) ale ono to určitě půjde ještě rychleji...VF!

RiderHanes řekl(a)...

jdu kakat