Vídeňských 42,195


Vážený Sire/Madam Olympijského Mezinárodního Výboru,

 předem mého dopisu mi dovolte poznamenat základní premisu tohoto sdělení: TAK S TAKOVOU VZDÁLENOSTÍ, BĚŽTE DO TÉ SVÉ VZNEŠENÉ PRDELE. Nebudu Vás zatěžovat detaily jak Varadero k bolesti přišlo, nicméně bychom byli velice rádi za zvážení případného zkrácení maratonské trati, přinejmenším o celou polovinu. Důvodů k tomuto kroku je celá řada, každopádně pro stručnost uvedu pouze tři prioritní:

1. bolí to jako řiť
2. bolí to jako řiť
3. bolí to jako řiť

Pokud by Vás zajímaly další důvody, milerád poskytnu obratem. I přes tato fakta jsme si tímto hegešem prošli a pro Vaši zajímavost přikládám číselné vyjádření řítní bolesti.


Pro svůj konečný verdikt prosím berte na vědomí, že nerozhodujete pouze o naší řiti, ale všech dalších nejenom ve Varaderu, ale v nekonečné sportovní komunitě to běhací.

S řítní úctou VF!

 


 

4 komentáře:

riderSpáča řekl(a)...

Plně souhlasím a připojuji svůj podpis pod případnou petici! Navíc jak všichni víme, organizátoři maratonů schválně umisťují kilometrovníky od 30. kilometru tak o 500 metrů dál než mají být. Jak dlouho si to ještě necháme líbit?!

RiderRadek řekl(a)...

3 fešácí sladění od hlavy k patě!!! Myslím, že zavedem pravidlo, že vyjádření na adresu pořadatelů bude možné až po 24h po ukončení akce (vychladnutí hlav). Jinak obrovský RESPECT!!!

RiderHanes řekl(a)...

Ale, že jsem se o sobě zase dozvěděl věcí. Je zajímavé co je člověk schopen pro bolest udělat. Asi mě nejvíc vstříc cíli "hnal" nápis jedné povzbuzující:
Run like zombies are chasing you.
A nakonec jsem se tam doplazil :-).
To Vám ti byly prdy kamarádi a za měsíc repete, juchů.
VF,olé

RiderMirino řekl(a)...

Si ale fakt už děláte prdel... no jo není kolo jako kolo, perník jako perník... Feidipidés by čučel... Smekanda!