Kocour

"jó hele a start posuneme o 15 minut tak si je tam pohlídej  bo jsou jak splašený koně", zněl hlas organizátora. No ono se není čemu divit, když Varadero stepovalo na prezenčce suveréně první. Ale my věděli proč, my měly schovaný trumfy, my měly pod čepicí, a v závodě se to taky prokázalo. Tolik energie co jsme měli ma prvních 200 metrech neprokázal nikdo.... dalších 13,3km už ale bylo podle starých not: Kdo doběhne..... doběhne. RiderZbanky jednoznačně potvrdil Varadero srdíčko a již brzy se můžete těšit na rozhovor... no  a časy, které jsem natočili... to snad ani... já su tak ščastný.

VF! Olé

4 komentáře:

RiderZbanky řekl(a)...

no řeknu vám, že to byl krutokrutý závěr mé letošní běžecké sezóny, i na pád do bláta došlo :-) 3 runnerky kolem mě v tu chvíli prosvištěli, já byl nucen rychle se zvednout z polohy na 4 a ukázat že jsem nad věcí, se slovy už zase skáču přes kaluže se vydal šplhat do dalšího kopce, a že jich tam bylo...

RiderMirino řekl(a)...

živě si to dokážu představit, jak si byl nad věcí :)
Supr. Závorám zdar!

RiderRadek řekl(a)...

Pro RiderZbanky: tomu říkám smůla, těsně před cílem... Vidina bedny... A takový krutý pád.... Každopádně bych sezonu nekončil!!!:)

RiderHanes řekl(a)...

VF, olé