Litovel...aneb chyť Bobra za ocas

Již tradičně se pár nadšenců, zkrachovalců, zbohatlíků, kolemjdoucích, přihlížejících, odcházejících a podobných živlů sešlo v Července u nádraží a vyběhlo na neohlášený výběh (dokonce 2x dokolookola)! Naštěstí vše opět zastřešil neúnavný Karel s typickým výkladem atletických pravidel...
namátkou... "Když řeknu připravte se tak do 6 sekund musí být start.... a nesmím to říct hned!!!" myslím, že i otec Fura by to označil za myšlenku dne:-)

Jako obvykle jsme nezapomněli na předstartovní foto....

...již na startu jsme si všimli pohublého mladíka, který svým uhrančivým pohledem připomínal RiderBobra... (máme foto z minulého roku)


...a pak jsme se dozvěděli těsně před startem, že nám chudinka zhubl o 12kg... hmmm asi dietka (prý najel v létě na kole 10 000 km!!!)

No každopádně RiderHanes ho těsně před cílem už držel skoro za ocas...nicméně museli jsme smeknout a možná se zamyslet zda bychom taky 12 kg ....hmmmm...třeba...někdy... asi... URČITĚ NE!!!

Sponsored by pivo LITOVEL



2 komentáře:

RiderPrca řekl(a)...

Dnes jsem od RiderRadka slyšel větu pyšného otce: "Dnes večet hlídám (dceru)".... a ono.... Joko Ono... z toho vzejde takovejhle post. Pánové kde jste vy, tam je radost... Máme radost Vinci?

RiderHanes řekl(a)...

Díky tréňo