Mikulajda

Minulý víkend pokračovala nekonečná Varadero sezóna tradičním Mikulášským závodem po parku. Na to, že už normální sezóna už dááávno skončila, se nás tam sešlo podobně postižených docela dost. Karel říkal, že 114. A přesto bylo Varadero opět vidět! A to nejenom zásluhou dresů.
Nejprve se ukázali naše ratolesti. Ve vloženém dětském závodě si riderTerka zlepšila osobák na 1 km na 4:13...hmmm, jako že docela dobrý.
No a pak už Mikuláš odstartoval hlavní závod - muži 6,9 km a ženy 5,1 km. "Hlavně v klidu, jen tréninkově" takhle jsme se domlouvali před závodem s riderHanesem a riderKatkou. Jenže tyhle předstartovní dohody už všichni známe...jen zazní startovní výstřel, riderHanes zařadí závodní rychlost a je pryč! Přitom jsme si mohli tak pěkně pokecat.
Byly to strašný prdy už od začátku! Naše rychlost vířila zbytky napadeného listí a v zatáčkách nás to pěkně vynášelo.

 

RiderKatka běžela dokonce tak rychle, že ji fotograf stihl až před cílem! Jak vidíte tak i počasí bylo papaňa, takže samá pozitiva od začátku až do konce.

Výsledky nejsou důležitý, ale aspoň ve zkratce klikni!
RiderSpača a riderKatka tam figurují alias Špičákovi. Proč? To se mi nechce vysvětlovat, ale pořadatelé by se měli naučit číst doktorský rukopis!

Prostě Varadero sobota jak vyšitá a jak potom chutnal oběd! VF olé!


3 komentáře:

RiderPrca řekl(a)...

Špičákovi :), velká paráda totok velká. RiderTerka se tímto stává nejrychlejší ženou Varadera, PAPAŇA

RiderHanes řekl(a)...

tréninkově :-)
jako vrámci kolektivu, no ni?
VF,olé

RiderRadek řekl(a)...

Mikulajda už byl?!:( a nenechal něco pro mě?