Vánoční BESEDA ÚVV a VVV

Dámy a Pánové, Slečny a Slečinky.... a Oto,

Ústřední Výbor Varadera a Všech Varadero Vsrdcí si vás dovoluje pozvat na Vánoční besedu s křeslem pro hosta, která se uskuteční "tuto" sobotu a to přesně na chlup v místě, které je tomu předurčeno. V sobotu 21.12.2013 v 18:59:37 proběhne slavnostní usezení ke stolu v naléjvárně u MORITZE.



Sebou je nutno vzít potvrzení o platbě tohoto večírku, které jsme symbolicky nastavili na pouhou tří tisíci korunu. V přápadě, že si jako hlavní chod zvolíte smažený květák, jste od poplatku sproštěni (kdo chce smažák musí platit jak mourovatej) - poprosíme vás o vepsání komentáře do tohoto příspěvku jako potvrzení květákovného a vašeho čestného místa.
 V průběhu večera dojde k předávání věcných cen (v rámci možností pořadatele) za uplynulou sezonu a mohu vám slíbit, že kategorie jsou tento rok opravdu všeho druhu a na každého se dostane. Jako poslední bod bych si dovolil zmínit oděv. Na posledních schůzích se nám tu začal vyskytovat nešvar, se kterým je potřeba zatočit - takzvaný oděv VÁGUS neboli PLÁJBOJ.
 Je velice prabděpodobné, že po prvotním alko opojení bude následovat taneční vložka a tady bych se inspiroval u našich západních sousedů, kde je zvykem přijít na takovou událost zmard kežl. Poprosím Vás tedy o dodržení etikety a vemte sebou kežla.

VF!Olé

8 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

přindu; banoš

Anonymní řekl(a)...

člověk než se zorientuje tadyk na tom webu, to je hrůza...samá registrace...mám několik výtek, kterí se mi jako budoucímu členu vůbec nelíbí...
1) kdyby mi vedoucí neposlal odkaz, tak to snad ani nenajdu. je vidět, že SEO optimalizace tadyk naprosto nefunguje.
2) už ten nadpis...slečny atd. totok by se mělo taky nějak řešit. dle mě by to měla být jednopohlavní akce. na co sem eventuelně ochoten přistoupit je: 1 stůl varadero team a 2. stůl: ota košta+rodina....taky mě mrzí, že se ke mně nedostávají pozvánky typu "mikulajda" atd. i když podívám se do koše, eši to mám označeno jako spam. a jak to bude přes vánoční svátky? bude nějakej výběh? třeba bychom u bristolu mohli přeplavat moravu a pak si dát řekněme cca 10-15km. začneme naplno a budeme postupně přidávat.
takže sportu zdar a přehazovačky naladit na leden cvrk cvrk..; banoš

RiderPinďa řekl(a)...

Stvrzuji tímto komentářem, že čestně prohlašuji o výše zmíněném prohlášení o květákové výzdobě. Jak jsem jistě správně pochopil, budeme debatovat hlavně o nadcházející květákové sezoně a to je téma, kde jsem si hodně jistý v kramflecích. Jen bych Chtěl podoknout pár věcí jako Banoš.
1) Chtěl bych,aby mě někdo povyprávěl lonský večírek, kterého jsem se zúčastnil a pamatuji si to max po druhé punče!
2) Už loni bylo slíbeno že na každého ze 120 členů Varadero týmu se dostane. Bylo vyhlášeno 158 kategorii a já opět nic! To je ovšem na zamyšlení Milý výbore. Dokonce kategorii nejuknouranější běžec vyhrál někdo jiný, tuším že Ota
3) Volal jsem do Moritze a měl by tam být opět večírek nezadaných filatelistů, stejně jako loni, takže když to dobře načasujeme, myslím, že opět můžeme dojídat jejich pohoštění (toto jsem slyšel jen z vyprávění, ikdyž jsem prý byl mezi prvníma u stolu)
4) K myšlence přeplavat Moravu bych vajádřil obdiv a úctu, při 3 a více promile jdu do toho! Sportu zdar, vánočnení zvlášt, Varaderu obzvlášť

RiderPrca řekl(a)...

Vážení, děkujeme za vaše podměty. Vše bylo přiděleno administrativnímu pracovníkovi, který se bude záležitosti věnovat. Jako krátkodobá a pragmatická řešení jsem se rozhodli z okamžitou platností:

i. namísto SEO najmout KEO, FIO a PIJO
ii. zařadit Banoša do meiling listu ve skryté kopii s možností registrace s 25% navýšením - nejsme tak bohatí abychom mohli investovat do levných věcí
iii. rezervovat stůl pro Otu
iv. připravit zvláštní kategorii pro RiderPinďu pod názvem....ehm ... "Zvláštní kategorie"
v. rozhodnout o menu pro (za) filatelisty
vi. Obalit více květáku

Jakékoliv reklamace a další podněty přijímame na emailové adrese kujebak@jsemja.cz

Anonymní řekl(a)...

No, nejukňouranějšího běžce jsem možná vyhrál, ale žádná cena se ke mně nedostala :-( :-( Tak nevím, možná bych se zamyslel i nad společností která rozváží ceny ostatním členům, kteří nemohou být na šutr kdy se jim zamane a musí trochu pracovat.. :-):-):-)

Anonymní řekl(a)...

Jo a banošu, 20.12. od 16:00 je kolaudačka bytu, tak doraz..
Vlezný je 5000 :-):-):-)

ridervilos řekl(a)...

prco prijdu +1, neeeeee kecam. Ne s tim, ze prijdu, ale stim +1. Rozumime si

RiderRadek řekl(a)...

Malá technická změna:
Vzhledem k trvající finanční krizi bylo sedmichodové menu smaženého květáku změněno na degustační menu vařeného květákového mozečku. Věřím, že varadero gurmáni ocení tento gastronomický zážitek.
Samozřejmě závazné objednávky jsou přijímány i nadále a cena je neměnná ani v případě zásahu ČNB.