Co nejde změřit (po roku poté)

Nelehký rok totok byl a na pérdeli jsme rozhodně neseděli. Počali jsme nejedno dítko a přidali výkony hodné pamětí. Všechna ta dřina se každopádně projevuje na našem zevnějšku a musíme se pochválit. Jó holt včechny ty spálené kalorie a dobrá strava se nekdě projevit musí.


Osobní statistiky za 2013 napovídají, kde se tento výsledek rodí. Kde je talent, těžko se ubránit výsledkům. Garmin ukazuje za poslední ročánek:

Celkem 265 aktivit = 3 935 km = 249 hodin
Z toho 167 výběhů = 1 804 km = 147 hodin
K tomu 41 výjížděk = 2 060 km = 74 hodin
No a taky 45 koupání = 69 km = 26 hodin

Celkem tady mluvíme o 180 359 kaloriích a to už i guvno přestává smrdět. Když vezmete, že jeden chmelomok má cca 168 kcal tak tu mluvíme o cirka přesně 1 073 džbánkách, tfujtajksl. No a 249 hodin, tedy 10 nepřetržitých  dní by se dalo taky třeba pojmout, jako jinak.... četba faktu, sázení řepy, kopání studny.... Že, ale jdeme tou správnou cestou nám ukazují statistiky blogu.


I přesto, že loňskou metu 2000 hitů za jeden měsíc jsme nepřekonali, usadili jsme se trvale nad 1000 zbloudilých kliků od návštěvníků z krajin pozemnských. A Argentinci se udrželi v TOP 10


No a když už přišli tak četli jako diví, četli furt a pořád a  hlavně fšecko. Nicméně, přeci jen zabrousili do kvality a některé příspěvky si tiskly na křídový papír.


Co z toho všeho vlastně plyne, co to znamená, značí a potvrzuje, proč tomu tak je  a nemůže být jinak, kde se to vzalo  a kam to jde, kdy se to rozběhne a jak zpomalí, z čeho to bere a kam to dává, odkud to vane a kde to přistává??.... Na vše jsou jasné odpovědi, které budou odtajněny na VF Vánoční Besídce 2014...

VF! Olé Olé Olé



2 komentáře:

RiderRadek řekl(a)...

Kdo jezdí pořád na tajňačku do Argentiny by mě zajímalo?

RiderMirino řekl(a)...

Papaňa...