TU-244

Tolik dřiny, tolik potu, tolik přemlouvání.... a je to tam. I drogista Vaněk by čuměl čeho Varadero je schopno, společně jsme natočili  126 996 klikáků, a jakejch. Oněch 61 dnů, kdy Varadero šířilo zápach svého potu,  naprosto změnilo vnímání veřejnosti co prashsprostý klik v kombinaci s odhodláním dokáže.


Nebylo možno nazačít jinak než Barákem. Od chvíle, kdy viděl zběsilé tempo hvězdné trojky (RiderDědek,RiderAfro a RiderFIlip), kteří prakticky na bednu nikoho jiného nepustili, byl Barák viděn v pozici kliku kde to šlo.


I duchovní ambasador českého národa se nenechal zahanbit a ke každodenní porci 2 skleniček vína a 4 panáků přidal 1 (slovy: jeden) klik denně. Důležité zmínit, že se rapidně snížil výskyt virózy...


Není co dodat. Klikovali nejenom lidé, zvířata a RiderKoštič ale i .....


Efekt Klikáků na sobě poznali všichni. Mezi hlavní benefity patřilo především zvýšení a nadzvendutí ochablých částí na úroveň hodný Varaderu hodnosti.


Nejenom představitelé elity národa byli zasažení Varadero virem. Spousta fanoušků po celém světě podlehla a .... zalehla. Všichni kdo se zapojili jsou vítězi, každopádně tím největším GURU může být pouze jeden. I přes famózní fazonu nedokázal RiderAfro udržet nastavenou laťku a RiderDědek převezme putovní trofej Varadera za neuvěřitelný a nadpozemský výkon.


Jestli si myslíte, že tohle je konec tak..... VF!Olé

3 komentáře:

RiderMirino řekl(a)...

Sakra nestřílejtéééé, dyť sou tadyk lidíííí...

RiderRadek řekl(a)...

Nezbývá než sportovně poblahopřát RiderDědkovi za dramatický průběh již druhé výzvy VF! Bravooooo...

RiderHanes řekl(a)...

klikařům, VF,olé