Apalucha 0. ročník


Vono se ví, že když se dají dohromady pochybná individua tak to smrdí... a tentokrát to smrdělo obzvláště, bo co se sešlo za sebranku v jedné vesničce na prahu Jeseníků nad tím zůstával rozum stát. Tolik krásných ksichtů, s chutí improvizace a velké tvorby bylo naposledy k vidění na všesokolském sletu leta páně 1972 v Horních Všenorech. Bavit se o těch věkem dospělých to je věčná škoda, ale řekněme si upřímně, jestli všichni ti caparti co obrátili Jeseníky vzhůru nohama jsou budoucností naší země... tak.... to jsme úplně klidní.

Budoucnost... to jsme klidní
Skotačilo se, soutěžilo, chodilo, jezdilo, padalo, smálo, brečelo, jedlo, koupalo, skákalo, plazilo, spalo, kakalo... jak řekl jeden nejmenovaný, ale ověřený zdroj: „ta mateřská dovolená, je fakt dovolená...“

Pitný režim musí být
Ono se řekne udělej fotku... no jo, ale ona ta kompozice musí nějak vypadat, to nejde jenom tak, to jsou roky zkušeností a miliarda potu... ale ten výsledek..... těm nejmenším se drží hlava aby koukali kam mají a Deňa se postará o zbytek..



No a tady je jedna libová.... jak se k takové kompozici dopracovat. Jde o to dobře namixovat jsoucno se slunečními paprsky a o zbytek se postará RiderHanes.


Důkazem, že jsme vyšli  a nějaký ten kopec (kopeček) zdolali, je momentka z hledání pokladu, který v tamních houštinách zanechal bludný Holanďan.


Cestou se soutěžilo co to šlo


A když to nešlo tak se přidalo


Tátové byli pořád ve střehu před okolním nebezpečenstvím
No a to všechno vygradovalo slavnostním ceremoniálem na pokoji 325, kde všichni účastníci obrželi medaile a "menší" verzi Stanley Cupu. Modelem se nám stal Miki, u kterého je jeho podobnost s tátou více než náhodná... poštu v tamní ulici roznáší pošťačka.. aby nedošlo k dohadům.


Velké díky a respekt největší Merenovi Hálovic, bo jaké zázemí a support byl pro nás připraven to nejednomu spadla čelist. Tak to vyadá, že nultý ročník  Apaluchy dopadl lépe než nejlépe a zrodila se nám tu jedna tradice. Takže Smraďoši, zapište si za uši, druhý víkend v Srpnu až do roku 2071 (pak se na vás už nejde dívat) expedice Apalucha má své místo. Ne, že si tam někdo naplánuje lov kaprů na Máchově jezeře.

V průběhu víkendu padala spousta mouder a někomu také upadla myšlenka druhé části nultého ročníku tohoto roku a to zimní Apalucha... jak bylo vidět z reakcí... málokdo si dovolí uhnout.


Energie na cestu domů moc nezbylo každopádně

VF!Olé


6 komentářů:

RiderHanes řekl(a)...

Apalucha forever, ole

RiderRadek řekl(a)...

Tady už opravdu není co dodat snad ještě jednou obrovský čapkysmek pro rodinné zázemí rodiny Hálovic!!! VF jr.! Oléolé

RiderMirino řekl(a)...

ukápla mi slza.... VF Olé

Anonymní řekl(a)...

Všechno bylo na chalupě paráda, hlavně pohodová atmosféra...

Rider Kostic řekl(a)...

Tak tohle je veliká galerka snímečků, připojím se k poděkování Mirinovic rodince, zázemí bylo opravdu good.. Winter trip VF.OLE

RiderMirino řekl(a)...

Všechny pochvalné ódy budu samozřejmě prezentovat našim. Budou móc potěšení. taky díky