Štěpánovský triatlon - zima, vítr a Karel

Tak se nám zase rok překulil a konec srpna jsme si mohli osladit tradičním Štěpánovským triatlonem. Varadero mělo z minulého roku co obhajovat! 3 borci se umístili na bedně, takže se chystala veliká účast - v přihlášce jste mohli napočítat 7 Varadero jmen! Jenže ouha! Tu rýmečka, tu kašlíček, tu kolínko, tu pejsci na závodech...a najednou jsem zbyl ve startovní listině za Varadero sám.
No nevadí borci, přišli jste o parádní závod v parádním počasí. Teplota vzduchu 17 stupňů, teplota vody podle Karla 20,5 :-)...držel při tom teploměr podezřele dlouho v ruce!
Těsně před startem nás 19 šílenců přišli povzbudit riderPrca s riderTheošem a udělali několik momentek. Brrrrrrr! Zima mi je ještě teď!
Nemohl bych to radši oběhnout...?
No každopádně hned po startu se opět potvrdilo, že Varadero není žádná štika...plaval jsem jako o život (což docela sedí, protože ta voda byla ledová), ale stejně jsem lezl na břeh a už tam chybělo několik kol.
A pak to přišlo. Má největší přednost - převlíkačka. Kdybych se převlíkal aspoň tak rychle jako moje 2 letá Sára, nemohla by mi ujet skupina asi 6 borců, kteří teda na tom kole valili jedna báseň. Nebýt Prci, tak se tam převlíkám ještě teď. :-)
Jedna ponožka, druhá ponožka,...
 No ujeli mi skoro všichni. Naštěstí jsem se asi po 5 km dotáhl na borce přede mnou a myslel jsem, že teď to půjde. Jenže to byl na kole možná ještě o něco větší zoufalec než já, takže většinu jsem odtáhl sám a proti tomu větru na Pňovické to bylo opravdu papuham. Už při první obrátce zpátky na Štěpánov jsem musel mít tepovku 200. Protrpěl jsem si to až do konce a v porovnání s loňskem jsem na kole ztratil 10 minut!!!
Jízda v háku
No a pak přišel běh, kterej po tom mordoru ve větru ani nemohl být jinej. Sumasumárum veliká paráda a good trenink na Rakousko.
Ten Mirek Dušín ale krásně běží...
K mému údivu to ovšem po sečtení všech zoufalců stačilo na 3. místo v kategorii, takže bedna byla obhájena! VF!
Nebyly medaile, ale věcné odměny...díky za čokoládu Karle...
Ještě výsledky :
 

6 komentářů:

RiderPrca řekl(a)...

tfujtajksl to vám ti byla zima, ještě, že máme v týmu hrocha. Spáča podal jeden z nejfantastičtějších výkonů roku bo já to pánové viděl.... konkurence roste úměrně každým rokem...

RiderMirino řekl(a)...

no ještě kdybys Spáčo v tom depu nepřebíral z deseti párů ponožek dle jejich hřejivosti, tak by to bylo zase jiný kafe! toš příště raděj bez ponožek! :) Jinak vejtr a zima byla ukrutná, i když z tepla domova se to kecá, že... :)

RiderRadek řekl(a)...

Spáča is ROCK!!!

RiderHanes řekl(a)...

Ty woe co to mas na hlavě, škoda hára :-)

RiderRadek řekl(a)...

Hanes, ale spáča není ten uprostřed!!!

riderSpáča řekl(a)...

vtipálci...image je image!