Litovelská 14

Zatímco riderPrca v Žamberku žhavil boty a kolo což muselo být papaňa, my méně mobilní (zvláště o některých víkendech) jsme se vypravili do blízké Litovle na generálku na Bobrcup - Litovelskou 14. Dostaveníčko jsme si nakonec dali riderHanes, riderRadek a já.
Přivítal nás samozřejmě Karel s výbornou náladou a zbrusu novou časoměřičskou technikou v odlehčené variantě. Holt profesionální výbava.

...a pak prej amatérské závody...
Po krátkém rozcvičení (jsme profíci - neustále nachystaní na nějaký výběh) se nás asi 50 borců a borkyň seřadilo a po docela zásadní rozpravě :"...běží se tak jak minule..." bylo odstartováno.
Závod je to opravdu fotogenickej...běžíš lesem, podél vody, přes louky, všude kolem nezkažená příroda...organizátoři musí být fakt členové greenpeace. Ale tentokrát to trochu přehnali, protože ukazovat v průběhu závodu včelí roj...to je fakt moc. Ne každý ho chtěl vidět úplně zblízka, takže většina sbíhala z trasy a obíhala ho velkým obloukem. Ale stejně několik žihadel nakonec našlo svůj cíl!
To už jsem všechno sledoval opravdu zpovzdálí, protože ještě na 7. km jsem viděl jasný dres riderRadka kousek přede mnou (nemluvím o Hanesovi, který tentokrát chtěl vést závod déle než několik metrů a zmizel nám hned po startu), jenže pak přišlo stoupání a závod se mi pomalu měnil v boj o přežití. Nicméně veliká paráda a tyhle zkušenosti se nám budou na Bobrcupu hodit!

Hanes v cizím dresu...
 
Radek vychutnává poslední metry...
 
kdyby tady byl sběrný autobus, tak by byl za mnou už vidět...
Jedna kofolka na závěr, prohodit pár fakt vtipnej řečí, rychlá fotka do alba a jeli jsme domů. VF!
lvi salónů


                                                                       výsledky hier!

4 komentáře:

zdenal řekl(a)...

Ty voe ten Karel to je legenda!Se poseru :-))

riderSpáča řekl(a)...

Karel je skála! :-)

RiderRadek řekl(a)...

Spáčo, kdyby ses nechal žignout jednou Májou tak bys byl ještě před Hanesem!!! Ale to počasíčko...kurde...co víc si přát:)

RiderPrca řekl(a)...

na Bobrovi to vidím na nějakou zajímabou sázku.... o miliardu?