Salzkammergut TRI

V Dalimilově kronice se píše, že prej tam je někdy i pěkně a furt nechčije, ale to rozhodně nemělo platit onoho víkendu, kdy bratři jak se patří měli  naplánovanou “rozlučku”, bo se nějaký ten pátek neuvidí.

Dalimiliva kronika, strana 63, odtavec 4, paragraf 313
Přivítal nás chcanec jak se patří, nicměně potom co jsme si postěžovali a pobrečeli na ramínku, nás jeden praporčík uklidnil, že prej zítra je na 99% sucho. Je zbytečné asi říkat, že až se mi dostane do ruky, tak mu dám takovou suchou koupel, až z toho bude celej mokrej.

Samá pozitiva, světlé zítřky, bude sucho
Eat all you can (FURT)
Naplnili jsme břicháče co to šlo, abychom lépe splývali, vyslechli rozpravu v němčině a dobře si zapamatovali ty nejdůležitější instrukce - Start um 12 Uhr. Ráno nás probudilo…. Slunce schované za mraky a přiměřený chcanec, ale rakouský žemle s vajcem a marmeládou od pana domacího všechny chnury zahnalo
 
Tak kdyby to jako v rámci kolektivu, jako vzal teda někdo jinej

Plavecký výkon byl ohromnej, na takovej budou v rakousích dlouho vzpomínat. Loďka co plula vedle mě musela neustále brzdit bo chvílema mě vlny házeli spíše blíže ke startovní čáře, ale prsákama jsem to nakonec přeplul. RiderFilip v neoprenu co plave sám mi pěkně nadělil, hned ze začátku.
 
Sem se musel sám pousmát nad koupáním (doslova koouání)

No jo no, s takovým neoprenem.. u toho i usnul
Koleso bylo mega, nastoupali jsme výškových metrů jak na Praděd, ale hlavně Posejdon na nás přestal furt lít tu vodu. 
 
Vypadá to, že jedu, ale já stojím

tady se rodil 16tej nejlepší čas

Na závěrečném běhu jsem se konečně uviděli a bylo vidět, že RiderFilip cestou na kole nakoupilněkolik dek a pěkně je prošil…. Nebo  vyšil?
 
to už se dojiždělo na endorfiny

Rider Filip to měl těžší o ty deky
Řeknu vám, mám kurňa šikovnýho bráchu. Takovej víkend pospolu si ani nepmatuju kdy jsme prožili. Tak KIA ORA a těším se jak si zase zablbneme.
 

P.S. Ze 160 přihlášených na dlouhou, se 119 ráno pokakalo, poblilo, a zalezlo zpátky do peřin, nechť sláva jde těm 41 startujícím, kteří se vrhli za dobrodružstvím.

VF!Olé



































4 komentáře:

RiderFilip řekl(a)...

ty voogo, to jsem nechtěl být poslední a koukám že na běhu se mi to povedlo, vlastně to nebyl ani běh. Jinač páráda, díky riderbrácha!!

RiderMirino řekl(a)...

běhání je pro kočky... a ty jsi bejk, bejku! Papaňa, krásný fotky... předpokládám, že z Varadero Cupu budou taky tak pěkný momentky :)

RiderRadek řekl(a)...

File, ty si v prvním depu přezouval slicky na speciály aquaplaning?! Jinak jste ukázali českou hrdost: přelez, přeskoč, ale nepodlez!!!!:) jsem na vás hrdý... Otec Fura

RiderHanes řekl(a)...

Bratři Šlekové já su na vás tak pyšný .
co ti dva za váma jak mate selfie, taky se odhlasily?
Ale jinak papana , to počasí si nedá a nedá pokoj.
vF Olè