Apalucha zimní edice

Většina geniálních nápadů vznikla tak nějak omylem. Ať už jde o Nutellu, Archimédův zákon, teorie hořícího prdu nebo šmakózní kořalka. No a jeden takový geniální omyl měl pokračování v Merenově království, tam kde se potkala čistá impropvizace a nadšení společně s tatínkoským vrozeným talentem obhospodařování malých smraďochů.


Pospolitost se nám rozrostla a opět jsem společně urazili kusanec cesty. Jak pronesl jeden nejmenovaný tatínek bylo opět hodně práce změnit důsledky nedůsledné výchovy maminek. Každopádně vývojový posun na našich milovaných je vidět na první pohled.


 

Někteří parťáci na vyhlášení již chyběli, každopádně v létě to doženeme.

Těžko výbírat ty nejpodařenější střípky z onoho povyražení, pomůžu si tedy alespoň citací pár klenotů, které zazněly v průběhu hlubokých debat při sklence mladého, ranného vína:

Tatínek: "Máš rád/a svého nejmilejšího tatínka?"
Ratolest: "Ano, ano, ano....ano"

Tatínek: "Chybí ti maminka?"
Ratolest: "Kdo?"

Tatínek: "Prosím, vyčisti si zuby, osprchuj se, pyžamo a šup spát"
Ratolest:"Už mám hotovo milovaný tatínku, ještě si přečtu kapitolu z  učebnice matematiky"

Tatínek: "Máš mokro v botech?"
Ratolest: "Jééééé já nemám boty"



Takhle bychom mohli pokračovat hodiny, je ale také zapotřebí nezapomenout a ocenit ty, kteří si nechali smrdutou historku na letní pokračování a udusili potřebu ji po půl roce opět připomemnout. Je potřeba ocenit všechny produktové specialisty, kteří naprosto přesvěčivě vysvětlili proč Randal a Hopkirk jakožto hlavní ambasadoři bezstínových světel podporují koncern BBRAUN, je potřeba udělit stříbrnou (na zlepšení je prostor vždy) hvězdu Kubrtovi za impozantní přehlídku her a adrenalinových soutěží. Rodině Hálovic snad ani děkovat nebudeme .... tolik znaků se mi do postu nevleze ... díky, díky, díky.

Kde je kýta, tam je ...


Smraďoši, zapište si do kalendářů a za uši... letní edice Apaluchy 15.8 - 16.8.... opět to posuneme o level nahoru. Téma letní Apaluchy bude zveřejněno 30 dní, 30 minut a 30 nanovteřin před ustláním postelí.

VF!Olé olé olé



3 komentáře:

RiderRadek řekl(a)...

Těžko vyjádřit slovy....snad časovým intervalem vysmátých ratolestíííííí!!! AWESOME!!! VF ole

RiderHanes řekl(a)...

olé olé olé
já su tak šťastnýýýýýý

Anonymní řekl(a)...

Hezky napsaný Prca, chválím...!!! Kubrt