Najdi pět rozdílů

Co všechno je možné najít na fotkách postupem času nám krásným příkladem ukázal RiderMirino. Zdánlivě nezajímavá serpertína vedoucí na Grossglockner skrývá nebývalý poklad. Velké převýšení, ubíjející horko, brzda tikající o ráfek dohnali RiderMirina k zoufalému kroku a změně svého cyklistického stylu:
















Styl vycházkář! A bylo to moc pěkný divadlo. RiderPrca a RiderHanes nemohli odtrhnout oči od postavy šněrující si to na vrcholek tohoto krpálu. Levá noha střídá pravou, tempo postřelené laně ... a on to RiderMirino. Po zjištění o koho se jedná si tento dříč vysloužil hodně hlasitou podporu a potlesk a zásluhu na tom že vrcholek nakonec pokořil si tedy připisujeme i mi jakožto hnací síla jež mu pomohla se vyškrábat na vrcholek. Jak RiderMironi řekl: "Dva ječící buzeranti bylo to poslední co sem potřeboval". Z toho lze pochopit, chceš-li někoho přimět k maximálnímu výkonu tak ho naser!!















Je nutné dodat, že podmínky měl RiderMirino značně stížené a vypořádal se s nimi nad míru dobře!! Jen opět dokázal že má v nohách DYNAMIT!

Posted by Picasa

1 komentář:

RiderMirino řekl(a)...

Díky za kompliment riderPrca... byla to pro mě morální zkouška typu být či nebýt... v mém případě to ale bylo zabít či nezabít...