Báječna zima pod psa

Po vydařeném výběhu na Kosíř nezbývalo než se vylaktátit na běžkách. Tak jsme vyrazili s RideremHanesem do Staré Vsi s myšlenkou se pokochat panoramaty!
Pro ilustraci vše tomu na začátku nasvědčovalo:
další foto už je klasické jak všichni známe RiderHanese důvěrně (zezadu)

... a konečně Alfrédka, s vidinou teplé polívčičky, malýho Pradědka a hlavně sklidnění tepovky aspoň na 170 tepů jsem začal odepínat běžky, ale asi jsem se přepočítal RiderHanes zavelel směr Stará Ves a hned!!! Prej na 30km pochopím...:-)
Tak jsem z posledních sil zvedl šampióna Hokyho ze země a hurá do čerstvě zasněžené stopy asi 30 cm. Nevíte náhodou někdo kde jsou všechny rolby na úpravu běžeckých tratí???
Takže výsledek si umíte představit:Doufám, že si blog prohlídne Marta Kubišová nebo Zdeněk Srstka a dá RiderHanesovi pořádně po čuni!!! Copak tohle se dělá!!!:-(

Takže příště zase huráááá do bílé stopy....

3 komentáře:

RiderMirino řekl(a)...

Nádhera... Úplně mě to inspirovalo a v týdnu tam jedu!! S běžkama, se psem a po práci... Kuci, papaňa.. a co porád máte s těma 30?

RiderPrca řekl(a)...

INSPIRE THE TEAM! Na to, že není ani půlka ledna a máme už 7 postů... jak mi psal jeden z našich mentorů a věrný souputník - NA TO UŽ JE I DIAGNÓZA.

Dnes jsem běžel dlouhou - hodina padesát a dobíhal jsem s Džeksnem, nadvláda nad tělem nula.

Merene čti - ... NA TŘICÁTÝM... to jest meta kde například RiderHanes prodává kola, mimojiné ...

RiderMirino řekl(a)...

ja táááák... :) nevidí, neslyší... ani sám sebe... :)
bytheway, what about weekend camp in Stara Ves? Wife leaves me alone, so...