LH24


Ze začátku se to zdálo jako hec, něco jako že vůbec, že třeba za rok. To by ale ve Varaderu nemohla být koncetrace bláznů výrazně zvýšená nad úroveň a normy běžné populace. 24 hodin non-stop běhat ve štafetě dvojic nahoru a dolů to už člověk musí být solidní magor. Každopádně mám to štěstí znát tři ultra magory - RiderHanes, RaderRadek a host v našem týmu RideJan.
 Všichni splňují požadavky pro přijetí do spolku MENSA (magor enthusiastic and supernatural association) Cestou na porážku nás přijel podpořit další giga magor RiderMira, který s RiderArgošem vystoupali Lysou mezitím na skialpech, teda na skijeseníkach. S vědomím, že to bude bolet jako kráva  a nevědomím co vlastně můžeme čekat jsme věděli, že jedinou jistotou budou čekající parťáci na předávce (ale nevěděli jsme to určitě). V depu jsme postavili základnu nad kterou žasli i naši soupeři a vše připravili na souboj s horou. On to byl spíše souboj člověka sám se sebou, bo hora vypadala, že před námi neuhne, Bylo krásně, mega den, spousta sněhu  a panoramata monstrózní, ale hlavně ta společnost! Sposta lidí se ptá: "Šmarja proč?". Tak asi takhle:

RiderHanes: Duše Varadera. Nic pro něj není problém a nemožné, vždy si umí poradit,  a to ještě je to klučina vtipnej jako dost. S vědomím, že kdyby se komukoliv z nás něco stalo tak on bude první, kdo se vydá na pomoc. Bez něj byVaradero nebylo čím je.

RiderRadek: Kde ten se vzal? Služebně mladší člen Varadera, ale jednoznačně krevní skupina "V". Parťák, podpora. Je až s podivem jak Varadero mohlo žít svůj život bez něj. Přinesl spostu nové energie a elánu, kteý úspěšně přenáši na nás ostatní.

RiderMira: I přesto, že se závodu přímo neúčastnil, byl v šest ráno připraven "doprovodit" své parťáky k Lysé hoře a tam je podpořit. Tomu se říká oddanost! RiderMira je srdcař a vždy bude. Jako spoluzakladatel je jeho jméno vytesáno na zakládajícím kameni  a uloženy pod vrcholem Gerlachovského štítu.

RiderJan: Náš host pro závod na Lysé hoře a překvapení jako pes. Do Varadera zapadl během nanovteřiny a všechny si nás získal pravidelnou přípravou ječmenového koktejlu. RiderJan je parťák pro tým a když bude v plánu nějaká další bláznovina, těžko se nás zbaví.


No a já sem se k těm bláznům taky přimotal....jsem šel náhodou kolem a nějak mě to násálo.

Když tohle všechno smícháme se špetkou bolesti, únavy, euforie, nadšení, experimentu, kamarádství, pomoci, vyjde nám mega zážitek. Ve výsledkové listině jsme se neztratili, každopádně to nebylo to co nás hnalo dopředu. Říká se, že zážitek je nepřenositelný, každopádně Varadero euforie je přímo smrtelně nakažlivá.

4 komentáře:

RiderRadek řekl(a)...

Ten co šel náhodou kolem nebyl pocestný!!! To byl, je a bude srdcař (má obrovskou výhodu že jich má pět)! Strávil jsem s ním nejtěžší chvíli závodu kdy ve 2h ráno mě tahal na vrchol Lysé hory:-) miliarderé díky RiderKardiologPrco!!!

RiderPrca řekl(a)...

YOU'LL NEVER WALK ALONE...

Přátelé, kamarádi, já ještě pořád nemůžu ze schodů

RiderMirino řekl(a)...

No to muselo vypadat, jako všechna, ne všechna je málo, prostě jako úplně všechna čest, toto... chápete jak to myslím, že jo... You'll never walk alone je slušný MOTTO...VF

RiderHanes řekl(a)...

We never walk alone on Varadero Planet.
Its pure happiness be a part of Varadero family.
VF, olé