Zimní radovánky na Kosíři


Hej, to vám ti byla ale zimní pohádka... toho času v lednu s riderHanesem, riderHonzou, rider Radesem a novopečeným riderem Vlastikem jsme zakotvili ve Slatinicíh na startu 33 ročníku zimního běhu přes Kosíř (celých 442 mnm)... na tu nadmořskou výšku bahna jako dost... teplo tak akorát, že jsem nakonec svlíkl i svůj neprofuk! A né že bych neudělal dobře.... Páč... To v tom Kosířským lese dost dobře topilo!

Každopádně co bych vykládal, 5km hore, 5km dole ve skluzu... riderHanes asi jako by ani nebyl na operaci nás zase přesprintoval, nevychovanec jeden, ani nepozdraví, když se na něho mává, nevidí, neslyší. Ti co znaj jeho běžeckej výraz v tváři tak vědí... Jako, mega soustředěnej výkon, co jinýho...

Pořadí nevím, ale asi tak jako překvapil kromě operovanýho Hanesa možná riderRadek, asi běhá do práce... šak si počkáme na výsledkovou listinu. No a já jsem to samozřejmě všechno uzavíral a zametal stopy pro příští ročník... tak sem tím pádem nabral nějakou tu zanedbatelnou ztrátičku... Popravdě? Všecko mě bolí, kuva.... :)

Hoši supr... VF

3 komentáře:

RiderRadek řekl(a)...

Miro, není co dodat... Za ten pocit v cíli klidně až na konec světa...kecááám .... Stačí do Řecka

RiderHanes řekl(a)...

Olé, olé, olé.

RiderPrca řekl(a)...

to ... to ...totok ...Varaderooooo Inspiruje!!