Czechman - VaraderoMan

Když je někde poloviční ajronmeňák znamená to, že někde bude celej. A když někde bude celej znamená to že to bude bolet dvakrát víc, jak poloviční. A když už to tam bude, znamená to, že Varadero bude u toho... jen se musíme domluvit koho navlékneme do dresu, bo lidi do doprovodného týmu by jako bylo dostatek. 1,9km koupání, 90km vyjížďka na kole a 21km proběhnutí. Výsledek? Den po závodě pozice ležícího střelce a zkonzumovaná celé Nutella a to RiderHanes se ještě vydal na sever do Swerige a vzal to, jak se zdá, přes Kamčatku. RiderFilip v pozici šéfa stánku  a podpory vše viděl na vlastní oči, a že bylo na co koukat. Na začátku drobné technické problémy, ale nic s čím by si základní tábor nedokázal poradit, jen RiderHanes má o dva šedé vlasy více z nezodpovědnosti svého sparinga. No tak jsem měl prodřenej plášť, no, šmarja. Kdyby se pocit po dokončeném závodě dal vyjádřit matematickou rovnicí, byla by to těžká práce a kde kdo by s tím měl problémy, nicméně nic neřešitelného pro Varadero hlavy:

x-23*0/y+0,19=16789*miliarda-y*x

Pořadatelé každopádně naše počínání vyjádřili jinými čísli, moc to nelícuje, bo podle naší rovnice bychom se nacházeli v jiných patrech tabulky, ale když už teda je to jako ofiko.


Původně jsme chtěli pořadatele přesvědčit, aby první disciplínu přeskočili, ale nic s nimi nehnulo. Lehce před 12náctou připraveni jako na porážku jsme vyrazili se koupat. Dostál jsem své pověsti a hned šel jako kotva dolů. Naštěstí blízko probíhal kurz plavaní pro malé děti, tak jsem to vzal přes ně, abych zapadl. My se každopadně jednou plavat naučíme



Po koupání na kolo a kolmo dokola dva okruhy po 45km. Je to dálka, ale.... pořád  by to mohlo být i dál.


Běhmo do cíle. Srdíčkem, špiček jsem si za tu dobu užili jako dost. A to není špička jako špička. Každopádně s náma do cíle doběhl i Džeksn. Je to kámoš, ten vždycky ví kdy se ukázat.





5 komentářů:

RiderRadek řekl(a)...

Hej borci!!! Strašný ČAPKYSMEK!!! Ale ty bílé návleky na ruce nejvííííc....já je chci taky

RiderHanes řekl(a)...

konečně postel, jdu spát dobrou noc, VF,Olé

RiderPrca řekl(a)...

Furt spiš, hlavně nespí v kuse ať nejsi unavenej. VF!

RiderHanes řekl(a)...

nejde, surfuju, chytl jsem vlnu

riderSpáča řekl(a)...

Pánové veliká paráda! Gratulace k výkonu, zase mám pocit, že jsem se o víkendu flákal! :-)