Běh kolem Moravy

Tak jsme ukončili  neoficiálně sezonu na BobrŠmaku V., v podstatě se rozloučili se slovy "Třeba se někde potkáme..., spíše ne....,asi vůbec...,možná na punči...hmmm...třeba na józe...pravděpodobně v knihovně...určitě při volbách!!!

Volby byla správná volba a tak se rideři sešli při volbách na atletickém stadionu AK Olomouc a když už tam byli, a bylo tam zase mraky nějakých amatérských běžců, sundali kalhoty (oblíbená činnost riderů) a huráááá v trenkách na start (až na RiderHanesa ten zůstal v teplákách).

Azurko, pouze mraky runners, kolem trati spousta diváků....výstřel ... kaše...kašička... po celé délce trati 8,7 km!!! Cíl zněl jasně vylepšit čas RiderPrcy z posledního ročníku a jako třešnička na dortu posvačit Holzmana, který minulý rok hodně, hodně, hodně zlobil, že Miro?!

Takovou kaši podle mě ještě neviděla ani RiderEmma!!!....



Nakonec jsme vše stihli před oficiálním ukončením voleb a myslím, že všichni můžeme být nadmíru spokojeni...

Ovšem to by v tom nesměla být politika...ihned po doběhu posledního závodníka byla ředitelem závodu vyhlášená dodatečná diskvalifikace běžce č.92 Kašparů Jan za nesportovní chování.
Dovolte abych vše objektivně vysvětlil: Tento běžec během závodu několikrát úmyslně dobíhal a dokonce předbíhal Ridery z Varadera a vždy po předběhnutí zastavil se slovy "tkanička....musím zastavit", dále "je mi horko ...musím do trenek" (převlíkal se během závodu), "nevidím Miru...počkám na něj!", "až Tě chytím ...tak Tě sním"...atd.

A stejně nás všechny posvačil.....VF! olé



4 komentáře:

RiderPrca řekl(a)...

Povolit ... Přitáhnout :-)). Když se tak dívám RiderSpáča je černej kůň své kategorie po dvou závodech. Tady to začíná smrdět taktizováním týmu. Každopádně RiderMirino zlepšení oproti loňsku o dvě minuty! Holtzman věděl proč nepřišel, byl by strašně pojezen.

Well done Ladies!!

RiderHanes řekl(a)...

Ten Hanes, ale bylo nádherně,
lovely jobly.
VF,olé

RiderPinďa řekl(a)...

:D výborný, ja si myslím že Holtzman si loni splnil jeden z posledních snu, proto letos už nemusel chodit :)

RiderMirino řekl(a)...

Jako asi jsem dost nebezpečnej běžec.. pojedl jsem polovinu běhoborců ze skupiny C a hlavně, co je nejdůležitější, pošlapal jsem celou skupinu D (jako 60-70 let).. No teda? PS: hledám motivaci pro další ročník ;)