Litovel's fifteen,

Takže jako litovelská patnáctka to není lecjaký pívo...
Sobotka, skorem konec října, obložka, teplota kolem 18ti... Tam by neměl někdo chybět, co? A kdo? No přeci Varadero!

Sešli jsme se v parádním počtu 5ti riderů, jmenovitě Kubuš, Hanes, Rades, Spáča a Míra. Tyto sportovce byly podpořit RiderEva s RiderRobinem. Funclub sice omezený, ale zato fotograficky velmi zdatný.

Opět bylo Varadero za exoty, jelikož se při litovelské 15 moc noviců nezjevuje tak z toho byl startér kapánek paf, když musel vysvětlovat průběh tratě. Každopádně modrofialová je dobrá barva, a fáborky byly krásně rozvěšeny. Takže pořadatelům velký dík, že jsme nemuseli hledat cestu zpět do loděnice v proudu Moravy.









K samotnýmu běhu se nemá cenu vyjadřovat. Totiž běžím, běžíš, běžíme... No nic, no. Jsme to odběhli v klídku a s rezervou, že bysme to mohli ještě dvakrát vyklusat. Prostě pohodička jako cow... RiderHanes třeba už od začátku vedl celej balík (foto jako důkaz), to jako klobouk dolů toto. Zbytek událostí z průběhu tratě nemůžu komentovat, protože jsem to všechno jistil ze zadu. Jako vždycky!




Common COMRADES! VF na hrad!
 BTW... Ten borec na tý společný fotce tam není jen tak náhodou.. to je model z modelingové agentury Shave my neck cause I feel f...ing good!... Jeho výraz mluví za vše!


3 komentáře:

RiderRadek řekl(a)...

Byl to teprve 29. ročník takže výklad tratě je bezpodmínečný!!! Varadero je mašina...

RiderPrca řekl(a)...

Varadero sobota jako vyšitá! VF!! Olé

RiderHanes řekl(a)...

VARADERO PLANET