Bobr Šmak V.

Voni jedou taky! Voni na nás hráli boudu! Voni jsou parťáci! Voni mají Varadero srdíčko! Tři štafety na startu Bobr Cupu pod vlajkou Varadera, tři nadupané týmu myslící na posty nejvyšší. Tři týmy mající před sebou náročnou cestu (dnem i nocí). Tři týmy.... a to je teprve rok 2012. Kam tohle může vést? Kde se tohle davové šílenství může zastavit? Hmm, jako to bude asi vypadat?

Back to the Future, rok 2041:

Čau RiderLeopolde kde máš tátu? Áaaaaale fotřík (RiderTheo) má rýmičku a kašílek, tak mi maže kolo. A co děda? Myslíš RiderPrcu? Ten s ostatníma dědkama (RiderHanes, RiderRadek, RideMira, RiderSpáča...) nasadili kolena a jdou do toho, ale strejda RiderFilip toho se obávám. Od minulého roku se naučil šlapat na kole rukama a od té doby je strašně nebezpečnej. Co ty RiderSabrino? Co tvoje máma RiderEmma? Je někde s RiderMatyldou se rozběhávaj....

Každopádně rychle zpátky do roku 2012. Pátý start na Bobr Šmaku a kromě cca 300 štafet na startu i Varadero I (RiderPrca, RiderHanes, RiderLisoň), Varadero II (RiderRadek, RiderMira, RiderPata) a Varadero III (RiderPinďa, RiderFilip, RiderŠtěpán). Na trati svedli stašnou řežbu a konečný rozdíl ve výsledkové listině, který dělil Varadero III a Varadero II to je na ručník. Staří vlci a kmeti Varadera dali mlaďochům lekci z produktivity. Opět mě napadá již profláknuté rčení: Co se dá stihnout za 14 vteřin?

 
Samotný závod je neofciálním zakončení oficiální sezony a večer se opět schylovalo k rozdávání miliard. Den je to plný sportovních výkonů, adrenalinu, intelektuálních rozborů no a taky se někdy sem tam zasmějeme. Rideři měli podporu  rodiných týmů a stánek Treku se v jednu chvíli proměnil v dětský koutek.Velice příjemné povyražení totok, jako že. Jen musím říct, že ta voda byla studená jako moooc.


9 komentářů:

RiderRadek řekl(a)...

Tam jsem asi nebyl...:-)

RiderHanes řekl(a)...

Prco to jsou ti tvojí noví kamarádi, to jsi si moc nepomohl
:-)

RiderMirino řekl(a)...

Právě jsem přišel o možnost získat slušnej post v politice... Díky Prco, VF

RiderPrca řekl(a)...

Pánové se pořád ještě musím smát, to je nejvíc toto.

Miro v klidečku, pod přezdívkou RidrMirino na kandidátce stejně nebudeš. No a když to vytáhneme my, tak nás uplatíš.

riderSpáča řekl(a)...

No kluci, to jsem si o vás nemyslel! Ještě, že jsem měl to vítání občánků - aspoň můžu do politiky.

RiderFilip řekl(a)...

tak toto jsem v životě neviděl!!

RiderPinďa řekl(a)...

Tak tedka jsem spadl smíchy ze židle :D Poslední co si pamatuju když jsme odjížděli byl nápad se jít koupat a první co tady vidím je, že to Mira dotáhl k dokonalosti,no klobouk dolů vzhledem k počasí! Škoda že jsme to nevydrželi dýl co Fildo, tady je vidět v čem ještě oproti těm starším a zkušenějším zaostáváme, nevíme kdy odejít :)

RiderPrca řekl(a)...

Varadero umí! a co teprv 2041?

RiderMirino řekl(a)...

2041, a dědek Mira na Kleinu... To bude ale strašný RETRO, něco jako Spáčova vlaštovka v Žamberku.. :)