Co nejde změřit (rok poté)

Tak jsme o nějakej ten den opět moudřejší, zkušenější a kveteme jen a jen do krásy. Varadero rodina se za poslední rok rozšířila o nejednoho nadějného Ridera  či Rideřici a především mladá krev v sobě skrývá nespoutaný potenciál, který budeme objevovat do skonání světa. I my, naivní to hobíci jsme se domnívali, že naše Varadero příběhy sledují všeho všudy 3 lidé (ehmm… že…. jako) a ono ejhle! V lednu tohoto roku jsme protrhli poprvé 1 000 zobrazení naší Varadero Bible a hádejte, kdy jsme lámali rekordy…
 
CHALLENGE 10 000 nechala prognózy všech analytiků a prognostiků na smetišti přesnosti. V Listopadu jsme utrpěli rekordní zobrazení 1919 našich stránek a Prosinec to pojistil druhým nejlepším výsledkem 1914. Pokud tedy opravdu klikají pouze 3 lidé, je to 640 kliků na jednoho, uf.

 

 
Co se týče publika odkud je blog přenášen do světa, tak si říkám, že v Argentině máme slušnej fanklub! 

 
Když už jsme u těch čísel, hodily by se nějaké osobní statistiky, které je velice jednoduché přenést i na další Ridery, bo né že né, ale ono jako když jeden, tak taky druhej, že jako, plus či mínus vyděleno krát. Garmin, kterého jsem nastartoval 18.3. na LA marathonu od té doby natočil 197 aktivit (besídka se nepočítá) s celkovým časem 176 hodin  a 33 minut. Takže smraďoši, kdyby se nás ženy v budoucny někdy tázaly (že jako) kolik toho tak protentononc, tak aspoň víme, že místo vysedávání v hospodě potřebujeme za ¾ roku 7 a půl dne….. nutno poznamenat že nás to stojí cirka 123 568…. každopádně, ne peňonzí ale kalorií (141x Double Whopper menu).
 

 No, a když už nás čekají ty jarní běžecké klasiky, tak jsem hodil oko, kolik jako tak za tu dobu jenom naběháme….. 1 286km, to není moc, ani málo, tak akorát z Prahy do Říma.

Jak tohle všechno může jenom dopadnout? VF!olé olé olé

4 komentáře:

RiderRadek řekl(a)...

Prco, takhle to umíš jenom Ty!!! Můžeš mi zjistit kdo byl v Argentině a neřekl nám o tom? Díky

RiderPrca řekl(a)...

Hmmm, zatím jen vím, že má přezdívku Don Monte Kacper, ale na jeho právé jméno ne a ne přijít. No a pak taky, že se v Argentině zvedl prodej cyklistických potřeb, ale to je pořád málo...

RiderRadek řekl(a)...

Tyto indicie mi stačí.... Viktor Čistič

RiderHanes řekl(a)...

varadero pandemie,olé